dinsdag 27 augustus 2019

Sigmapearl clean matt

Bestel SigmaPearl Clean Matt bij verf. Bekijk dan snel ons assortiment! Voor 17:besteld is morgen in huis! Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen aantal. De verf is uitsluitend geschikt voor binnenshuis en glanst niet op.


Sigmapearl clean matt

Het aanbrengen van de verf is echt een fluitje van een cent! Met de grote hoeveelheden zorg je ervoor dat je een groot aantal vierkante meters kunt schilderen. Houd rekening met de twee lagen die je het best aan kunt brengen, om op die manier te berekenen hoeveel je ervan nodig hebt. Er is geen andere Sigma muurverf beter bestand tegen vuil dan de sigmapearl clean matt en de sigmapearl clean.


Sigmapearl Clean Matt liter kopen. We hebben van Sigma Coatings een gipsplaat gekregen waarop een laag Sigma Pearl Clean Matt is geschilderd. Hoe matter een muurverf is, hoe lastiger hij ook te reinigen is natuurlijk.


Sigmapearl clean matt

Verfsystemen Uitgebreide technische informatie en een beschrijving van de aanbevolen verfsystemen,. Ideaal voor gebruik in de keuken! Mocht u spatten op de muur tijdens het koken, dan is het schoonmaken geen probleem. Kenmerkend is de grote dekkracht van dit product. Ook op grote objecten zorgt deze muur- en plafondverf voor een fraai eindresultaat.


Specialistisch advies nodig? Bestand tegen het intrekken van vlekken. Rendement: 7-mper liter. Bijzonder geschikt voor ruimtes die mat afgewerkt moeten worden en waar hoge eisen ivm reinigbaarheid en oppervlaktegevoeligheid van de muurverf gesteld worden, zoals o. Schrobvast - vuilafstotend.


Alle kleuren, bezorging gratis. Dat betekent dat je de muur makkelijk en grondig kunt reinigen, waardoor je de verf zo lang mogelijk mooi kunt houden. Een mooie aanbieding van 2. Dit doen we met officiële Sigma materialen, voor het beste resultaat. Met dit topproduct bestrijk je in een mum van tijd flinke oppervlakten. Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit.


Uitermate geschikt voor oppervlakken die vaak gereinigd dienen te worden zoals de keuken of achter het kookgedeelte. De muurverf heeft een zeer goede dekking en is ook prettig te verwerken. Gebruiksdoel: Het afwerken van wanden in ruimten die regelmatig gereinigd worden, zoals in ziekenhuizen, zorginstellingen, levensmiddelbehandelende en -verwerkende bedrijven of industrieën, scholen, kinderdagverblijven, horecagelegenheden, woonruimten, keukens, gangen en badkamers. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Na reiniging ontstaat geen verkleuring of glanzende plek, wat een groot voordeel is. De verf behoudt dus zijn oorspronkelijke matte uitstraling en gaat langer mee. Een transparant bindmiddel is sterker dan hetzelfde bindmiddel dat ook een dekkende functie moet hebben, dat ook pigment moet binden. De vernieuwde kwaliteit voor een nog beter resultaat.


Het product is al enige tijd op de markt, maar onlangs heeft Sigma deze muurverf verniewd. Daardoor kan er een nog mattere look behaald worden. Voorheen werd er vaak over de latex heen een transparante lak of vloercoating aangebracht, om te voorkomen dat een vlek zich aan de verf kan hechten.


Sigmapearl clean matt

Dat werkt goe maar kost tijd en extra materiaal en dus geld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts