woensdag 14 augustus 2019

Lijstenmakerij nijmegen

Boek uw Hotel in Nijmegen online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.

Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. De ambachtelijke lijstenmakerij. Deze professionele lijstenmakerij gevestigd in Nijmegen maakt lijsten op maat. Frame by Frame heeft een passie voor hout en maakt zijn lijsten van mooie houtsoorten, zoals eiken-, noten- of esdoornhout.


Tevens biedt FbF keuze uit diverse aluminium profielen. Wij bieden nu met de derde generatie nog dezelfde deskundigheid op het gebied van inlijstwerk,u kunt. Deze bestaat uit een ruimte waar het werk bekeken kan worden en de juiste lijst gekozen wordt.

Achterin is de werkplaats te vinden, hier worden de passepartouts op maat gemaakt en de werken ingelijst. Ook voor een los passepartout kunt u hier terecht. Zoekt u een lijstenmakerij of lijstenmaker in NIJMEGEN ? U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak. De fotolijsten worden vakkundig voor u op elk gewenst formaat op maat gemaakt.


Kijk gerust rond op onze webwinkel of kom langs in van onze lijstenmakerijen. Eigen lijstenmakerij al meer dan jaar. De juiste lijst om u kunstwerk Belangrijk is dat de juiste lijst om uw kunstwerk wordt gemaakt. Daarom geven wij u graag een goed advies, maar luisteren ook naar wat de klant graag wenst.


Bespaar tot op uw reservering! Stel uw vraag via het contactformulier of neem contact op via onderstaande gegevens. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.


Ook zijn er wissellijsten, fotolijsten, kunstkaarten, originele historische landkaarten van Steenwijk en omgeving. In de lijstenmakerij is een ruim assortiment standaard houten en aluminium wissellijsten aanwezig. Ook de verzameling occasion lijsten kan interessant zijn: het bespaart gemiddeld van de kosten.


Maatwerk lijsten en speciale lijsten, zoals baklijsten of vitrinelijsten, kunnen direct worden besteld.

Houten lijsten - alle soorten, maten en kleuren. Lijsten en spiegels op maat maken. Bij KunstSpiegel vind je voor ieder interieur een passende lijst. Elke lijst wordt vakkundig op maat gemaakt door onze lijstenmakers.


Actief op het gebied van lijsten maken en het verzorgen van inlijstwerk. Je kunt dus gerust zeggen dat we weten waar we mee bezig zijn. U kunt bij ons terecht voor al uw lijst- en inlijstwerk.


Onderscheid door gebruik te maken van de beste materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts