woensdag 28 augustus 2019

Shutters discount

Koop uw nieuwe shutters in onze webshop. Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Goedkope Jaloezieën nodig? Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Hoge kwaliteit zonwering en raamdecoratie voor de scherpste prijs van Nederland! ShuttersDiscount is gespecialiseerd in shutters op maat. All inclusive vanaf €2per m2! Bekijk hier ons assortiment en onze oer-Hollandse prijzen.


SHUTTERS DIRECT - DÉ SHUTTER SPECIALIST MET EEN UITGEBREIDE SHOWROOM. Ons ruime assortiment onderscheidt zich qua kwaliteit, duurzaamhei ontwerp en toepassingsmogelijkheden. Shutters zijn houten binnenluiken met regelbare lamellen.


Uitstekende kwaliteit, prima afspraken die ook nagekomen worden en goede prijs.

Het duurt even voordat de shutters er zijn, maar dat weet je van tevoren. We zijn vooral erg tevreden met de afwerking. We wonen in een jaren huis in Utrecht waarbij de meeste kozijnen (zeer) scheef zijn. Ter plekke zijn de shutters op maat aangepast en goed in de kozijnen gehangen.


Wij leveren namelijk al onze shutters in iedere door u gewenste uitvoering. We hadden al jaar geleden shutters besteld bij shutter discount en dat was ons zo goed bevallen d. Er zijn bijna geen beperkingen in maatvoering en vormgeving doordat wij alle shutters speciaal voor u op maat produceren. Dit zijn geen Candoo shutters of andere kant-en-klare shutters - dit zijn raamshutters die speciaal voor u op maat worden gemaakt. Uw interieur is belangrijk voor ons en we willen er zeker van zijn dat de shutters , blinds of tijdelijke blinds die u bij ons koopt perfect passen – wij leveren geen slecht passende of op maat gesneden producten. Shutterkoning biedt verschillende raamdecoratie mogelijkheden van hardhout voor een perfecte combinatie van stijl, sfeer en functionaliteit.


De houten shutter luiken zijn geschikt voor elk interieur, eenvoudig te monteren en gemakkelijk in onderhoud. Deze calculator gaat daarom uit van rechthoekige vormen en montage in een frame. De calculator houdt geen rekening met eventuele onmogelijkheden qua afmetingen. Sfeervolleshutters is landelijk de goedkoopste.


Kom langs bij een verkooppunt in uw omgeving. Beste kwaliteit op maat gemaakt. Een goede optie zijn shutters.

Deze heb je in allerlei soorten en maten en staan mooi in iedere woning. Je vindt hier verschillende soorten shutters : gemaakt van kunststof of hout, in diverse kleuren en afmetingen. Praxis werkt samen met thuisshutters.


Ervaar JASNO shutters , jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen zelf bij een van onze deskundige dealers. Zij adviseren je graag over onze raambekleding. De verrassende schoonheid van JASNO shutters en jaloezieën zit ‘m in de ongeëvenaarde kwaliteit en onze passie voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts