donderdag 29 augustus 2019

Rolhor op maat

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Zoek naar horren op maat op de nieuwe KensaQ.


Rolhorren van alle merken op beslist. Onze rolhorren zijn geschikt voor vrijwel alle naar binnen en buiten draaiende ramen en dakramen.

Kies uit de merken Unilux of Joe Benelli en laat u verassen door de scherpe prijs van onze op maat gemaakte horren. Bij rolhorren op maat kunt u kiezen voor een rolhor met gaasopsluiting of een rolhor zonder gaasopsluiting. Als u kiest voor een hor met gaasopsluiting zal het gaas nooit uit de geleiding kunnen waaien of op een andere manier open komen te staan.


Het rolhor van Horrenstore. Omdat het rolhor voor u op maat gemaakt wordt kunt u zelf bepalen wat bijvoorbeeld de kleur van de cassette wordt en zijn er diverse andere opties die u zelf kunt bepalen. Snelle levering in België en Nederland!


Welkom op VliegenraamShop.

De rolhor is geschikt voor intensief gebruik. De RO-wordt geheel op maat en kant-en-klaar gelever de rolhor hoeft alleen nog op het kozijn geschroefd te worden. Kies voor een standaard raamhor of laat eenvoudig je raamhor op maat maken.


Laat die frisse lucht nu maar naar binnen stromen! Een hordeur op maat moet bijvoorbeeld precies in de deuropening passen. Een rolhor raam als geschikte oplossing. Het is daarom uiterst belangrijk dat horren op maat worden afgeleverd. Een belofte die wij u graag nakomen.


Maak gebruik van de configurator. Aan de hand van een aantal eenvoudige stappen heeft u uw hor op maat al besteld. We hebben een configurator voor hordeuren en voor. Bij KARWEI vind je een ruim assortiment kant en klare horrramen.


Wil je liever zelf een horraam samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Horren op maat laten maken is nu heel eenvoudig.


Voor naar buitendraaiende ramen is een rolhor een prima oplossing.

Het beste resultaat wordt verkregen wanneer u uw ramen voorziet van een telescoop uitzetter zodat de rolhor helemaal kan aansluiten op het onderste kozijndeel. Telescoop uitzetters zijn te bestellen in onze webshop. Geen gedoe meer met een uitneembaar horraam, of een vastgespeld gaasje voor uw raam, kies voor kwaliteit en gebruiksgemak! Ga voor een rolhor op maat ! Veel mensen hebben ervaring met de goedkope oplossingen uit de bouwmarkt. Latjes op maat zagen, en deze met veel pijn en moeite in elkaar drukken.


Meet de breedte van de raamopening op drie verschillende punten en geef de kleinste maat door in millimeters. Voor nauwkeurige metingen kunt u gebruik maken van een metalen meetlint maar wilt u 1 zeker zijn maak dan een gratis inmeet afspraak. In de zomer geen insecten in huis? Bestel een raamhor tot de millimeter op maat.


De meeste horren zijn leverbaar in verschillende maten, die eenvoudig in te korten zijn. Dit staat altijd aangegeven op de website bij de horren in het assortiment. Sommige horren hebben een vaste hoogte of breedte die je niet kunt inkorten, dan staat dat erbij op de productpagina.


Voor ramen heb je weer de keuze uit een hor voor een dakraam of een hor op maat. Op maat gemaakte horren kopen. Ben je op zoek naar een bijzondere maat hor, dan kun je ook een hor bestellen die speciaal voor jou op maat wordt gemaakt. Heeft u dus nog horren op maat voor uw draaikiepramen en kantelramen nodig, bekijk dan eens onze mogelijkheden. Allereerst meet u de exacte hoogte en breedte van de dagmaat op en vult u deze in millimeters in.


Hoe het opmeten van de dagmaat van uw kozijnen precies in zijn werk gaat, leest u in onze meetinstructies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts