vrijdag 23 augustus 2019

Lijsten 50 x 70 cm

Uw Product is Altijd op Voorraad! Groot Aanbod in lijst x 70. Gratis verzending, Bekijk de site! Ruime keuze lijsten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen.


Deze elegante fotolijst komt goed tot zijn recht in je moderne interieur.

Doe er je mooiste fotomoment in en creëer een persoonlijke sfeer in huis. Daarnaast zijn de fotolijsten in verschillende stijlen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een mooie robuuste baroklijst of een subtiel modern lijstje. Wat er ook het beste bij u past, bij ons vindt u het vast terug.


Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan.


Geef uw poster, kunst of foto extra uitstraling met een wissellijst van 50x70cm.

Deze wissellijsten worden standaard geleverd met helder glas. Ook fotolijsten 50xbestel je eenvoudig in onze webshop. Het komt voor dat je een kleine rand of zelfs een randloze 50xlijst zoekt. Wij adviseren dan altijd om te kiezen voor een foto lijst met profiel. Een voordelig alternatief is Lumi aluminium fotolijst.


Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Hieronder vindt u overzichtelijk al onze fotolijsten in de maat 50xcm. Al deze lijsten zijn dus geschikt voor een poster, afbeelding of foto van 50xcm. Alle lijsten van formaat 50xzijn voorzien van een ophangsysteem. Lees hiervoor de omschrijving van elk product.


Bij Desenio vindt u een groot aanbod lijsten en in deze categorie staan al onze wissellijsten met de afmetingen 50xcm. Controleer je e-mail adres. Sorteer op: Foto-tabel Lijst. Wissellijsten Aluminium (244).


Wij hebben het grootste assortiment wanddecoratie. DEHA Design Döhnert Frame Design Mende Henzo Jansen Display Klüber-Gebira Larson-Juhl Lück Mira. Doe er uw mooiste fotomoment in en creëer een persoonlijke sfeer in huis.

Thuiswinkelwaarborg Deze lijst is voorzien van een ophanghaak aan de achterzijde om de lijst gemakkelijk op te hangen. Als een lijst alleen maar kan afleiden van de foto is het een goed idee om voor een randloze wissellijst te kiezen. Lijsten in alle kleuren en materialen.


Deze lijsten zijn eenvoudig te gebruiken dankzij de clipjes en veiliger dan conventionele lijsten dankzij het gebruik van hoogwaardig plexiglas. De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies. De fotolijsten 70xzijn voor ons een standaardmaat.


Ze zijn daardoor meestal op voorraa wat een zeer snelle levering mogelijk maakt. Naast diverse soorten lijsten is het ook mogelijk om direct een passe partout met de fotolijst 70xmee te bestellen. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts