vrijdag 9 augustus 2019

Lasgordijn

Een lasgordijn is leverbaar met vast-, verschuifbaar- of accordion montagesysteem. De lasgordijnen kunnen eenvoudig bevestigd worden en zijn bestand tegen lasspatten, vonken en slijpsel en zijn zelfdovend. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie.


Bescherm tijdens de laswerkzaamheden de omgeving met een lasgordijn.

Met een lasgordijn baken je de werkplaats af. Deze vonken, spatten en schadelijk laslicht kunnen schadelijke zijn voor de gezondheid. Het lasgordijn beschermt de omgeving tegen vonken, spatten en tegen schadelijk laslicht.


De lasschermen zijn kwalitatief goed en is tevens aantrekkelijk qua prijs. Hij wordt makkelijk uit elkaar gehaald en neemt weinig ruimte in beslag om het op te kunnen bergen. De doos komt met een compleet (uit stuk) lasgordijn , vastgemaakt aan een rails aan de bovenkant onderin met haakjes bevestigd (Zie foto).


Ruim jaar lang is Cepro actief op het gebied van afschermen van de (las)werkplaats en heeft een toppositie als leverancier voor werkplaatsinrichting. Expert in PVC Strokengordijnen!

Om u persoonlijker te kunnen helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen uw internetgedrag binnen deze. Maar ook om omstanders en medewerkers te beschermen teg. U kunt kiezen voor verschillende ophangsystemen, verschillende breedtes qua PVC lamellen en verschillende lengtes. Zo kunt u een lasgordijn geheel op maat afgeleverd krijgen.


Verkrijgbaar in de kleuren oranje en groen. Dit scherm is gemakkelijk toepasbaar in kleine werkplaats en bij lage frequentie lassen en slijpen. Koop en verkoop lasgordijn eenvoudig op Marktplaats. Lasgordijn Cepro oranje incl.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Op zoek naar technische machines en gereedschap? Bus Industrial Tools is dé specialist in NL. Met onze technische kennis denken we met u mee. Oogbescherming bij het lassen.


De schermen zijn gemaakt uit ronde buis (35x5mm) en rechthoekige. De Defender 4lasscherm is kwalitatief goed en is tevens aantrekkelijk qua prijs.

Bescherming tegen UV-licht dat vrijkomt bij het lassen. Wij gaan graag nieuwe uitdagingen aan door naar uw toekomstvisie en behoeften te luisteren. Ook tegen vonken en spatten bij verschillende las- en slijpwerken dient dit gordijn voor uw persoonlijke bescherming.


Blootstelling aan laslicht is gevaarlijk ! De belangrijkste gevaren van onbeschermde blootstelling aan laslicht zijn: lasogen, staar en een verbrande huid. LASGORDIJNEN CBL - GREEN-LASGORDIJN Mat groen, niet transparant lasgordijn. Verrijdbare lasdampafzuigers met afzuiginstallatie, filterinstallatie, lastafel en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ruimtelijke afzuiging en afzuigarm.


PVC strokengordijn in typen, vele soorten en kleuren. Vast - Combo - Verschuifbaar 4- Accordion - Koel- vriescel - Constructie op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts