woensdag 21 augustus 2019

Sattler zonweringdoek

Sattler elements De keuze voor het doek is de meest bepalende keuze voor de uitstraling van zonwering. Voor screens leveren wij uitsluitend glasvezeldoek van de hoogste kwaliteit. Hoge kwaliteit en ruime keuze. Voor de doekkeuze van onze markiezen kun je kiezen uit de collecties van Dickson, Tibelly, Citel en Sattler. Binnen deze collecties vind je een breed scala aan uni kleuren, structuren en talloze streeppatronen in frisse kleurencombinaties.


Daar zit gegarandeerd de juiste keuze bij!

Handelsonderneming Sattler beschikt over een groot assortiment nieuwe en gebruikte heftrucks. Bovendien zijn wij Hyundai dealer voor de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel. De heftrucks in ons assortiment kunnen tegenwoordig uitvoerig worden gekeurd en voorzien van het VA-KEUR. Wij hebben altijd zeer goede occassions staan. SATTLER doekenzijn voorzien van een anti schimmel coating en behandeld voor het afstoten van vuil en water.


Mening van de professional: Zelfs andere fabrikanten zijn anoniem van mening dat dit de beste stoffen voor buitengebruik zijn. LED Ring- und Designleuchten aus der Lichtmanufaktur SATTLER. Dit zijn onze unieke merken die wij.


Groß dimensionierte Ringleuchten wie die CIRCOLO zeichnen das Leuchtenprogramm von Sattler aus.

Large-diameter circular led lights as the CIRCOLO characterize the lighting program of Sattler. Een doek is enorm bepalend voor de uitstraling van uw zonwering. Vergelijk het met de kleur van een auto: dat bepaalt in hoge mate de klasse die de auto uitstraalt. Laat u daarom goed adviseren over de kleur- en dessinkeuze van uw buitenzonwering.


Onze adviseurs helpen u graag! Tijdens het productieproces van de zonweringstoffen op de productlocaties in Oostenrijk worden enkel hoogwaardige materialen gebruikt. Geleid als een familiebedrijf van de 5e generatie, is Sattler SUN-TEX één van de toonaangevende fabrikanten van zonweringdoek. Collectie zonweringdoeken.


We voeren de collecties van Swela,Dickson, Para, Sattler en Tibelly welke ieder seizoen worden aangepast aan de huidige trends. Meest bekende uitvoering zijn de acryldoeken: geweven in de massa gekleurde acrylaatvezels, waardoor deze een uitzonderlijke kleurechtheid krijgen. De keuze van het zonweringdoek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van uw zonwering. Niet voor niets heeft uw Sunpoint specialist een ruime collectie aan Tibelly zonweringdoeken.


De Tibelly doeken zijn allemaal eenvoudig te onderhouden, weerbestendig en slijtvast, zodat u nog langer geniet van uw Sunpoint zonwering. Ieder zonweringdoek van Tibelly krijgt een extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Hierdoor is het schoonmaken van uw zonweringdoek eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat voor een lange levensduur van uw doek.


Ze zijn dunner en iets lichter dan een normaal zonweringdoek van polyacryl. De voor- delen: de uitgesproken veerkracht en een zeer hoge vervormingsweer-stand en treksterkte.

Acryldoek van Dickson, Sattler en Tibelly. Sunvas-doek van Swela … aan jou de keuze. Al onze doeken zijn van eersteklas kwaliteit, geweven uit 1 polyacryl of polyester garens en verkrijgbaar in meer dan 3verschillende dessins.


Dat is de goede beschrijving voor het nieuwe sunvas SNC- zonweringdoek. Zonweringdoek op maat voor u gemaakt tegen groothandelsprijs. Zo weerstaat ze aan een lichte regenbui, als een hellingshoek van minimaal 14° gerespecteerd wordt, en op voorwaarde dat het doek goed onderhouden wordt.


Verschillende stofsoorten zonweringdoek. U heeft de keuze uit meer dan 2verschillende dessins uit onze VARISOL-doekcollectie. Bij zonweringdoek gaat het om een hoogwaardig product, dat aan strenge technische eisen moet voldoen.


Iedere productie wordt aan strenge laboratorium testen onderworpen en deze worden vastgeleg gemeten en voor ieder doektype gegarandeerd. Er zijn verschillende soorten doek verkrijgbaar, alle zonweringdoeken met hun eigen specifieke eigenschappen. Acryl doeken Wij leveren acryl doeken van de beste merken, namelijk Sattler en Dickson. Deze acryl doekenzijn kleurecht, ademen bestand tegen UV-straling, vuil en waterafstotend: geschikt voor knikarmschermen, markiezen, uitvalschermen en terrasschermen. Behalve de assemblage van de buitenzonwering neemt Pirisol ook het confectioneren van zonweringdoek voor haar rekening.


Dit gebeurt zowel voor de eigen producten als in opdracht van derden, met name collega-zonweringassembleurs. Tot de voornaamste doeksoorten die Pirisol confectioneert behoren acryl, sunsilk, sunvas, en glasvezel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts