maandag 12 augustus 2019

Lamellen 3 meter breed

Lamellen 3 meter breed

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout.


Bestel nu brede lamellen in de webshop. En vraag een gratis monster aan. Bekijk het gehele assortiment lamellen. Of bezoek één van onze winkels. NL - Kwaliteit lamellen op maat.


Verticale lamellen voordelig en gratis bezorg kunststof, verduisteren vochtige ruimtes, PVC. Complete set met bovenrail en lamellen. De lamelbreedtes variëren van tot mm. Dus badkamerkwaliteit verkrijgbaar zowel in aluminium – als een houten lamellen.


Lamellen 3 meter breed

Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden. Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine. Onze producten zijn simpel in elkaar te monteren, binnen minuten gemakkelijk schoongemaakt, met jaar garantie, Nederlands product op maat gemaakt tot meter breed en lang. Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard. Houd je van een moderne en trendy look?


Raamdecoratie is zeer sfeerbepalend in je interieur. Dan zijn verticale lamellen een echte aanrader. Bovendien kun je met lamellen heel goed het licht in de kamer reguleren.


Lamellen 3 meter breed

Door de stand van de lamellen te variëren, bepaal je heel precies de hoeveelheid licht die in de ruimte valt. Jaloezieën in een retro uitvoering hebben een opengewerkt bedieningsmechanisme en zorgen voor een uniek gevoel van oude tijden in het interieur. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn. Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen?


Dan kies je gewoon voor lamellen op maat. Specialistisch advies nodig? Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Info over lamellen meter breed.


Resultaten van zoekmachines! Koop en verkoop lamellen meter eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De levertijd van standaardmaten bedraagt werkdagen, voor een product op maat is de levertijd werkdagen.


Uitvoeringen rolgordijn meter breed. Onze rolgordijnen kun je naar eigen wens samenstellen. Zo kun je niet alleen de kleur van de stof bepalen maar ook de kleur van het systeem.


JASNO swings zijn niet zomaar verticale lamellen. Dankzij het unieke en originele om-en-om draaisysteem en vele opties in materiaal en kleur, maak je met swings iets bijzonders voor je ramen. Daarnaast staan lamellen elegant en geven ze het interieur een tijdloze aanblik. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit. Het lamellensysteem leent zich uitstekend voor plaatsing van rails strak tegen elkaar zonder verlies van de functionaliteit en uitstraling die u ook bij verticale jaloezie heeft.


Lamellen op maat zeer brede ramen. Deze raambekleding geeft de ruimte een zeer luxe uitstraling en een aangename sfeer. Indien gewenst kunt u de houten jaloezieën laten voorzien van een kleur ladderband naar keuze, dit is bij 123jaloezie.


De ladderbanden zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes: 10mm, 25mm (Standaard) en 38mm. De XL rolgordijnen zijn in verschillende stofsoorten verkrijgbaar. De zonwerende en verduisterende stoffen zijn van polyester, welke nauwelijks kreukt en verkleurtn de XL rolgordijnen verkrijgbaar met een screenstof.


Door de combinatie van PESPVC in één, is de stof gemakkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk. Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts