donderdag 29 augustus 2019

Prijs glas per m2

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Maak uw muur of vloer waterdicht. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. De prijzen voor dubbel glas liggen meestal tussen de € 3- en € 5- per m2.

Hierbij geldt: hoe hoger de isolatiewaarde, hoe hoger de prijs. Omdat glaszetters zelf hun prijs mogen bepalen, kunnen de kosten soms hoger of lager uitvallen. Bijvoorbeel dubbel glas (4-mm) betekend een ruit van mm dik en een ruit van mm, waarbij u in dit geval €2betaald per m2. Ideaal, zo weet u gelijk aan welke prijzen u moet denken voor de levering van uw dubbel glas.


Deze zijn aangeduid met plusjes en hoe meer van deze plusjes, hoe beter de isolatiewaarde is. Natuurlijk wordt het glas dan ook duurder. Laten we beginnen met een tabel van de prijzen hiervan.


De kosten voor HR glas zijn ongeveer € 2- tot € 4- per m².

Dit is alleen de prijs van het glas. Het plaatsen en eventuele toeslagen zitten niet bij deze prijs in. HR staat voor Hoog Rendementsglas.


Omdat er meerdere soorten HR glas op de markt zijn, verschillen de prijzen nogal. Al ons glas wordt op maat gemaakt. Helder enkel glas of floatglas bestellen bij Glasopmaat.


Het glas in deze categorie is gewoon ongehard helder vensterglas. Dit ongehard helder vensterglas is leverbaar in een verscheidenheid aan diktes tot wel 19mm dik. Dit glas wordt gebruikt voor b. Wij bieden voordelige enkel glas prijzen, maar ook een prima service. JLM Glas staat voor lage prijzen. Wij leveren gratis op locatie in Nederland.


Zo heeft u gemiddeld binnen jaar dit prijsverschil al terugverdiend. Wat kost dubbel glas plaatsen? De dubbel glas prijzen die hierboven zijn genoem zijn nog exclusief de plaatsingskosten.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Als u glas van het type HR (hoogrendement) laat plaatsen, dan bespaart u gemiddeld zo’n € 18- per jaar aan stookkosten. Dit bedrag heeft u dan na ongeveer jaar terugverdiend. Driedubbel glas bestaat uit glasplaten met lagen stilstaande lucht of edelgas ertussen.


Ga jij ook voor driedubbel glas , maar wil je meer informatie over de prijzen? Wij geven je in dit artikel alle informatie die je nodig hebt. Bij glas op maat zijn er meerdere factoren waardoor de prijs bepaald wordt zoals de hoeveelheid m, eventuele plaatsing in een raam, het soort glas en extra opties. Om je een beeld te geven van de verschillende keuzes en prijzen is hieronder een prijsindicatie weergegeven. Dit type glas dient als basis voor andere glasproducten zoals gelaagd glas en dubbel glas.


Door in het productieproces een kleur aan het glas toe te voegen ontstaat gekleurd glas. Enkel glas is toepasbaar als bescherming voor schilderijen, fotolijsten, glazen schapjes en uiteraard als beglazing voor de woning. Je ziet dat het verschil tussen traditioneel dubbel glas en HR- glas helemaal niet zo groot is, terwijl het bijna de helft scheelt in U- waarde. De prijs van traditioneel dubbel glas ligt op ongeveer euro per vierkante meter.


Prijs per mtot m(incl. btw) Gelaagd 33. De plaatsing, verwijderingsbijdrage en energietoeslag zijn hierbij niet altijd inbegrepen. Als je enkel glas gaat vervangen door dubbel glas is het verstandig om een vakman in te huren.


En wanneer u voor B-keus isolatiemateriaal kiest, dan wordt de prijs nog veel aantrekkelijker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts