woensdag 21 augustus 2019

Lamellen antraciet

Bestel antraciete lamellen eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Direct de scherpste prijs! Wilt u eerst zien wat u krijgt? Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Goedkoper Dan In De Winkel. Specialistisch advies nodig? Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Kwantum, daar woon je beter van!


De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Ze hebben een breedte van mm.


Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.

Verticale grijze lamellen op maat Uitgebreide keuze. Keuze uit meer dan tinten grijze lamellen , van licht muisgrijs tot donker antraciet grijs. Ons uitgebreide assortiment grijze lamellen bevat alle tinten grijs. Volledig voor u op maat gemaakt. Stoffen of kunststof lamellen gordijnen, de keuze in grijze lamellen op maat is spectaculair.


Daarnaast staan lamellen elegant en geven ze het interieur een tijdloze aanblik. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit. Met lamellen haal je een functionele sfeermaker in huis. Door de lamellen te draaien creëer je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy.


Ook wanneer je van het volledige daglicht wilt genieten kun je alle lamellen naar de zijkant van het raam verplaatsen. In verhouding tot andere soorten raamdecoratie zijn lamellen voordelig. Ook zijn de lamellen erg mat omdat er wat profiel in de lamellen zit, chique!


Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren met een kleur ladderband naar keuze. Deze zijn verkrijgbaar in de breedtes 10mm, 25mm en 38mm. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Door middel van de meegeleverde draaistang kan je de lamellen eenvoudig draaien naar de gewenste stand.

De lamel is makkelijk te plaatsen en onderhoudsvrij. Perfecte oplossing voor standaard ramen. Op zoek naar verticale lamellen ? Dan zit je goed bij PAX Raamdecoratie.


Wij hebben een zeer goed aanbod lamellen voor alle type ramen. Diverse breedte en hoogte maten. Antraciet , wit of een andere mooie kleur? Onze kunststof verticale lamellen zijn tijdloos en staan bekend om hun functionaliteit. Ze zijn ideaal voor het reguleren van licht en zorgen voor privacy.


Het kunststof materiaal is brandvertragend en kleurvast. Kies voor een effen lamel of een lamel die door de houtprint nét lijkt op een houten jaloezie. Hoe maak je lamellen het beste schoon? Houten, PVC of aluminium lamellen reinigen is misschien niet het allerleukste klusje wat er is, maar het is zeker niet zo erg als je het regelmatig bijhoudt.


Een hordeur met lamel gordijnen kopen? Bekijk ons assortiment lamellen op JYSK. Het lamellen horgordijn is een ideaal deurgordijn tegen muggen, vliegen en andere insecten. Met deze vliegenhor gordijnen kun je gewoon je deur open laten staan zodat je je huis lekker door kunt laten waaien.


De hor lamellen laten nog daglicht door en zijn niet vervelend bij het naar binnen en naar buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts