vrijdag 30 augustus 2019

Lensvelt that chair

Dé Lensvelt webshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Bestel online of kom langs! De grootste collectie stoelen vind je hier!


Stoelen tegen de laagste prijzen. Lensvelt is een high end designmeubellabel gevestigd op de Herengracht in Amsterdam. Lensvelt is a high-end design furniture label based on the Herengracht in Amsterdam. De Lensvelt That Chair wit is ontworpen door Richard Hutten. Hij deed samen met een ergonoom uitgebreid onderzoek naar de optimale vorm voor de zitting van de kunststof That Chair.


Het model is vele malen getest. Daardoor is het een stoel geworden waarop je uren comfortabel kunt zitten, hoewel hij niet met een zachte stof is bekleed. Deze Lensvelt That Chair rood is onderdeel van een serie nieuwe kleuren That Chairs welke onlangs door Lensvelt geïntroduceerd zijn! Voorzien van viltglijders voor een harde vloer.


Lensvelt that chair

That Chair heeft een zitvlak gemaakt uit het dunst mogelijke materiaal en een onderstel van extreem fijne chromen draden. Deze bureaustoel heeft een super licht gewicht door het minimale gebruik van materiaal. De afgeschuinde zitting is van plastic. D- Chair heeft een opvallende slanke lijnvoering met poten die wat weg hebben van fragiele insectenpootjes.


Samen met een handig handvat én kleerhanger verwerkt in het frame. D- Chair is een tijdloze, hedendaagse stoel met een eigenwijze kwinkslag. D- chair is standaard verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Zwart gebeitst en gestoffeerd zwart.


Lensvelt that chair

De collectie van het Nederlandse merk Lensvelt typeert zich door vooral meubels in verschillende vormen. Denk aan tafels, (bureau)stoelen en opbergkasten. Het team achter Lensvelt is continu bezig met innovatie, brengt functionele producten op de markt en zet hoog in op duurzaamheid. Because of the minimal use of materials, this desk chair is a featherweight. The bucket is made of 3D fineer.


Richard Hutten, together with an ergonomist, has done extencive research on the optimal shape of the seat, which has made This Chair a chair that can be comfortably sat in for hours. Material: 3D veneer beech. Other veneers upon request.


De This Chair Bucket van Lensvelt is centimeter hoog en centimeter diep. De breedte van de buitenmaat is 5centimeter en de breedte van de binnenmaat is centimeter. De zitdiepte is centimeter en de zithoogte is centimeter. Dit is de Lensvelt This chair felt stoel. De zithoogte is centimeter en heeft een vilten kuip.


Het ontwerp is gemaakt door designer Richard Hutten. Het frame is in verschillende materialen verkrijgbaar en ook de stof is in meerdere kleuren te kiezen. De AVL Office Chair is een luxe verrijdbare vergaderstoel.


Lensvelt that chair

Lensvelt kantoormeubelen- uit Nederland - geeft samen met gerenommeerde ontwerpers met een sterke visie, vorm aan werkomgevingen waarbij in het ontwerp cultuur, design, innovatie, maar ook functionaliteit en kwaliteit met elkaar gecombineerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts