vrijdag 2 augustus 2019

Landelijke woonkamer kleuren

Landelijke Woonkamers online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Kwalitatief en weer helemaal in.

De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Ruim assortiment woonkamer.

Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Behalve grijstinten en andere warme aardetinten mag er ook wel een kleur uitspringen in het landelijke interieur van je woonkamer. Kies je bijvoorbeeld voor een bos bloemen in een mooie oude kruik dan zorg je ervoor dat de hele kamer er van opfleurt. Kleuren voor een landelijke woonkamer. Een kleurenpalet op basis van natuurlijke materialen in aardtonen biedt duizenden mogelijkheden.


Bleke, neutrale kleuren zoals vaalgeel, beige en grijs harmoniëren prachtig. Sommige kleuren zijn geïnspireerd op de natuur, zoals steen of stro en dat past natuurlijk perfect bij een landelijk sfeertje. Zoeken naar meubels en decoratie is ongetwijfeld één van de leukste bezigheden bij het inrichten van een landelijke woonkamer. Een landelijke woonkamer straalt dus vooral heel veel rust uit. Dit heeft vooral te maken met het kleurgebruik.


Veel gekozen kleuren zijn voornamelijk basiskleuren zoals wit, grijs, taupe en bruin. Het is nog altijd een hardnekkig vooroordeel dat landelijke woningen vooral grijs en beige moeten zijn.

In het verleden hebben we al meermaals bewezen dat dat allerminst zo is. Om dat te bewijzen, doken we in ons archief. We zochten en vonden tien inspirerende voorbeelden van kleur in een landelijk interieur. De landelijke woonstijl is zeer geliefd in Nederland. Maar hoe geef je je woonkamer een landelijke uitstraling?


Met deze tips gaat dat zeker lukken. Deze populaire woonstijl kenmerkt zich door het gebruik natuurlijke materialen en kleuren. Natuurlijke tinten als gebroken wit, grijs, bruin en beige doen het goed in een landelijke woonkamer. Ga voor zachte kleuren als donkergroen of donkerblauw. Wil je toch wat meer kleur ? Stap 3: groot, groter, grootst.


In een landelijk interieur horen grote meubels. Dus een grote buffetkast, een grote zachte bank en maak je landelijke woonkamer. De muren in de woonkamer werden voorzien van kalkverf in de kleur Gritti. De plinten zijn behandeld met krijtlak in de kleur Piombo.


Toch zie je als basiskleuren vooral beige, zandbruin, donkerbruin, crème, grijs en houtkleuren terug. Eenvoudig aan de slag met je woonkamer in landelijke stijl: Een hele nauwkeurige omschrijving van een woonkamer in landelijke stijl valt simpelweg niet te geven. Bij een woonkamer moet het natuurlijk ook niet om een definitie gaan, maar om de gezellige en leuke plek die jij zelf gaat creëren. Het plattelands gevoel zonder alle zorgen en hectiek uit de drukke stad. Dit is ook een van de redenen waarom deze woonstijl zo populair is.


Deze ontspannen sfeer heeft het meest te maken met de kleuren van het interieur. Daarmee verkrijgt u met uw landelijke verlichting woonkamer een heerlijk warme sfeer. Van vloerlampen tot hanglampen: de verschillende vormen van landelijke verlichting woonkamer zijn er om naadloos aan te sluiten op het prachtige interieur in uw living. Ze brengen er een warme sfeer tot leven. Zan beige, grijstinten, gebroken wit zijn warme kleuren die je kunt toepassen in meubels, op muren en bij accessoires.


Wissel ze met elkaar af voor een verrassend effect. Of het nu groot, klein, oud of nieuw is. Je kun je interieur dus makkelijk veranderen en steeds nieuwe dingen proberen.


Heldere kleuren hebben een grote invloed op je gemoedstoestand. Dit komt omdat we deze kleuren vaak associëren met leuke dingen: Geel doet denken aan de zon, blauw aan water en groen associëren we op zijn beurt met mooie grasvelden. Materialen die passen bij een landelijke inrichting, moeten in de eerste plaats authentiek zijn.


Hout is het hoofdmateriaal in een landelijk woonkamer. Creëer die warme en rustieke, doorleefde sfeer d. Wat karakteriseert landelijke woonkamer eigenlijk? Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur.


Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts