dinsdag 6 augustus 2019

Pastoe frame aanbieding

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek de meest actuele collectie van Pastoe bij de Bijenkorf.

Deze en vele andere Pastoe -kasten vormen een neutrale maar tegelijk herkenbare rode draad in de aangename wandeling door de duizenden vierkante meters showroom van Van Til Interieur. Frame is a contemporary sideboard on a slim frame. The wide handles stress the extended horizontal form. Available in Walnut variants. Simple, timeless and modern design that at the same time offers endless possibilities to add your own character to cabinets, chairs, tables.


Pastoe laat u namelijk kiezen uit verschillende formaten, kleuren, houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden, waardoor het niet gemakkelijk is een keuze te maken. Pastoe staat voor kwaliteit, eenvou ambacht en tijdloosheid. Al decennia lang is dit de norm bij de vormgeving, creaties en productie van de meubels.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Gaat Pastoe weer tafels doen? Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Ja, tafels en kasten zijn als broer en zus voor elkaar. Wat niet op tafel ligt, zit in de kast en andersom. Je kunt Plato volgens je eigen voorkeur samenstellen. Het schrijfgedeelte is in houtfineer (keuze uit walnoot en eiken), de pad in een van de kleuren uit ons Pastoe palet.


Pastoe kasten kunt u online bekijken op berden. Pot Interieur in Axel, hier hebben wij ook een grote presentatie van het merk Pastoe gepresenteerd. Bekijk onze Pastoe aanbiedingen online! Scylla Flavours Black Bean fauteuil met hoge rug incl.


Het Pastoe erfgoed is 1jaar oud en wereldberoemd. Kies uit 1producten vanaf € 2700. Alle stijlen en merken dressoirs! Sinds die tijd is het accent steed smeer komen te liggen op opbergmeubelen, met name zelfs samen te stellen systemen.


De collectie moet geschikt zijn voor uiteenlopende woningen, ‘pase partout’ dus.

Dit idee is verwerkt in de merknaam. In combinatie met het slanke, zwarte onderstel is het plaatje van de Frame compleet. Joost Selection Frame : Joost, creatief directeur van Pastoe , heeft favoriete samenstellingen gemaakt van verschillende ontwerpen uit de Pastoe collectie: een succesvolle formule die Pastoe graag voortzet. Pastoe meubelen zijn zowel tijdloos als eigentijds. Deze serie bestaat uit een aantal kasten die speciaal door Joost, creatief directeur van Pastoe , zijn samengesteld.


De vrijheid in de keuzeopties van Pastoe is enorm en dat maakt het soms best lastig om een keuze te maken. Het Prachtige dressoir ‘ Frame ’ van Pastoe , maakt deel uit van de serie ‘Joost selection’. De Serie Joost Selection bestaat uit een aantal geselecteerde kasten die door Joost, de in-house designer van Pastoe , zijn samengesteld.


Hierdoor kan het meubel snel en tegen een leuke prijs worden geleverd. Aangezien de keuze voor jou al is gemaakt wat betreft de afmeting en afwerking van de kast, kan Pastoe deze kasten met een korte levertijd en interessante prijs leveren. En dat voor zulke prachtige kasten!


Kerst aanbieding geldig tot jan van 59voor 49let op jan gaat deze weer terug naar 59en wordt. Dressoir prachtig top design mid Century Pastoe ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts