maandag 2 september 2019

Leolux bank tango

Nieuwsgierig geworden naar een meubel op onze webshop? Kom eens langs in onze showroom. Ontdek Onze Veelzijdige Zitsbanken En Benut Elke Ruimte. Design, Direct Van De Makers.


Origineel Interieurdesign.

Drie decennia na zijn introductie is deze bank onverminderd populair. De handige verstelfuncties zorgen dat u in elke houding comfortabel zit of ligt, de sierlijke lijn en karakteristieke poten maken van Tango het middelpunt van uw kamer. De verstelbare armdelen veranderen bank Tango van een intieme zitbank in een uitgestrekte ligbank. En ook de rugdelen kennen meerdere standen zodat u extra lekker zit, in elke houding.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met leolux tango ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Prachtige nieuw showmodel leolux tango. Devon is de kroon op deze samenwerking. Van losse bank of chaise longue tot royale aanbouwset. De grote collectie biedt voor iedere smaak, budget en wens een passende design bank.


Stof of leer, alles wat je zoekt bij OTTO. Bestel je nieuwe bankstel online! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Pootdoppen: kunststof zwart met. De bank is namelijk voorzien van verstelbare delen aan de linker- en rechterkant. Na zijn introductie ruim jaar geleden siert de bank Tango , door de speelse belijning in combinatie met een optimaal zitcomfort, nog altijd vele woonkamers.


In diverse kleuren leder Senso. Uiteraard zijn er de stoffen van bekende producenten als De Ploeg, Kvadrat en Alcantara.

Leolux staat bekend om haar meubelen in leer. Vakkundig (interieur)advies. De fraaie aluminium poten maken er een frivool geheel. Tango bank in Senso leder 2-zits leverbaar vanaf € 3. Zo wordt de bank in enkele handelingen omgetoverd van een gezellige nestelbank in een lekkere ligbank of zelf een logeerbed. Alle design meubelen worden op maat gemaakt.


Vind jouw perfecte bank bij DFS. Online of kom naar de winkel bij jou in de buurt! Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Kenmerken van de Tango : Leverbaar als 2-zits en 3-zitsbank. Het onderstel wordt uitgevoerd in gepolijst aluminium.


Ambacht en hightech worden perfect gecombineerd binnen Leolux. Bank Azzurro is zeker een lust voor het oog, een prachtige vormgeving met unieke details. Of kies voor designklassiekers Fiabo of Julita. Voor een stijlvolle uitstraling in uw interieur. Neem dan snel een kijkje op meubelpagina.


Karakteristieke vormen en een bijzonder gevoel voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts