maandag 2 september 2019

Transparante vloerlak

Transparante vloerlak

Transparante lak voor de vloer. Speciaal geschikt voor de vloer, zodat je die op een kras- en slijtvaste manier aan kunt brengen. Vloerlak is standaard een transparante lak voor de vloer. Verkrijgbaar in kant-en-klare transparante.


GAMMA vloerlak kleurloos mat liter is een kleurloze lak voor het duurzaam beschermen van parket en houten vloeren. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. TOPP, de gemakkelijke kleurloze transparante matte aflak vloerlak.


Dit eco product uit Zweden is een heel goede oplossing als u een harde kleurloze transparante slijtvaste laag wilt. U kunt Topp direct op hout toepassen maar ook als aflak voor Moose F, wash en RDM bijvoorbeeld. Een product met ecolabel in de Zweedse traditie. Parketlak is een zijdeglanzende kleurloze vloerlak op basis van polyurethaan alkydhars. CetaBever transparante vloerlak is een watergedragen lak op basis van polyurethaan-dispersie, verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdeglans.


Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis! Door de verschillende transparante lakken in het assortiment van HORNBACH kun je de dikte en donkerheid van de lak zelf kiezen.


Wil je meer informatie over het gebruik van blanke lakken? Het beschermt en verzorgt uw hout en geeft uw hout een prachtige transparante kleur waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Geef je vloer extra bescherming met deze speciaal door Rambo ontwikkelde transparante vloerlak op acrylbasis. Beschermt houten vloerdelen tegen water, vuil en verwering, mét behoud van het natuurlijke karakter van hout. De vloerlak is kras- en stootvast, vocht- en vuilwerend en vloeit gelijkmatig uit.


Transparante vloerlak

Heeft u vragen over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice. Topp, de gemakkelijke kleurloze transparante matte aflak vloerlak. Een vloerlak met ecolabel in de Zweedse traditie. Je hebt de keuze uit een breed assortiment lak.


Bestel transparante of blanke lak voor hardhouten deuren en kozijnen, waar je buiten mee aan de slag kunt. En wil je binnen gebruik maken van een lak? Dan heb je de keuze uit bijvoorbeeld parketlak, vloerlak of blanke lak voor meubels. De lak beschermt de vloer tegen water, vuil en verwering. Daarnaast is de lak kras- en slijtvast en kan de lak dus tegen een stootje.


Transparante vloerlak

De lak op waterbasis droogt snel, is reukarm en is makkelijk aan te brengen. Vloer lakken met Topp matte zweedse vloerlak. Topp vloerlak kunt u zeer eenvoudig aanbrengen met roller of kwast op onbewerkt hout maar ook op hout dat al met Moos Färg is geschilderd.


Topp vloerlak heeft een goede duurzaamheid en een goede weerstand tegen mechanische slijtage en veelgebruikte huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasmiddelen. Rambo Pantserlak Vloer beschermt (zacht)houten vloeren, mét behoud van het natuurlijke karakter van hout. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet.


Ook is de lak zeer kras- en slijtvast. Dit komt door de speciaal door Rambo ontwikkelde transparante vloerlak op acrylbasis. Deze vloerlak is super snel droog. Slijtvastheid is belangrijk voor een vloerlak , ook huisdieren kunnen nare krassen maken. Vloerlakken kunnen wij transparant leveren zowel een blanke vloerlak als een transparante kleur is geen enkel probleem.


Wij kunnen elke transparante kleur probleemloos mengen in een vloer of traplak. Glitsa vloerlak eiglans voor normaal gebruik is een transparante , waterverdunbare vloerlak voor binnen. Bij gebruik op een ondergrond dat al eerder is behandel de oude verflagen volledig verwijderen tot gaaf blank hout is verkregen en vervolgens behandelen als nieuw hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts