woensdag 26 juli 2017

Meubels stofferen amsterdam

Al jaar de Goedkoopste van Nederland. In alle stijlen, bekijk het aanbod. U krijgt de laagste prijsgarantie. Doe Inspiratie op of bezoek de Showroom! Bezoek NL's grootste Woonwinkel!


Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies.

In ons atelier stofferen wij meubelen. Onze specialiteit is de Oyster van Pierre paulin en M. Meubelstoffeerder in Amsterdam ,. U kunt uw meubels opnieuw laten bekleden of stofferen , zodat u daar weer trots op kunt zijn en heerlijk op kunt zetten. Laat ons u vertellen over onze ambachtelijke werkwijze, net als de mogelijkheden voor zowel particulieren als de horeca. We zijn u graag van dienst in Amsterdam en omgeving, altijd vanuit passie en puur vakmanschap. Door middel van stofferen steken wij uw meubel in een nieuw jasje.


Bankstellen stofferen in Amsterdam op maat.

Wij beschikken over exclusieve technieken waarmee wij het beste eindresultaat neer kunnen zetten. Jouw stoelen, banken, poefen, kussens en andere geliefde meubelen worden vakkundig gestoffeerd in onze eigen meubelstoffeerderij in Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring als meubelstoffeerder is geen meubelstuk te gecompliceerd om niet als nieuw de deur uit te gaan. Van klassiek tot modern, van retro tot trendy.


Wel zo prettig voor een café dat zijn volledige cafémeubilair opnieuw laat stofferen of een particulier die gewoon graag wil pronken met een nieuwe stoel. Zelf hoeven klanten zich niet te wagen aan de verkeersdrukte in Amsterdam. Of het nu gaat om het stofferen van een gewone eetkamerstoel of het stofferen van de stoel van president Lincoln, wij restaureren alle meubels met respect voor uw emotie.


Een ambachtelijke meubelstoffeerderij. Ariën Gehrels is een ervaren en gediplomeerd meubel - en woningstoffeerder (vakdiploma van Stichting Meubileringsbedrijven). Mijn passie voor stofferen begon al op jonge leeftijd. Op het hout en meubileringscollege in Amsterdam heb ik met succes de opleiding tot meubelstoffeerder afgerond. Tijdens de stageperiodes heb ik ervaring opgedaan bij meerdere meubelstoffeerders met hun eigen zaakjes, iets wat mij toen al ontzettend leuk leek.


Het stofferen of herstofferen van meubels is voor veel mensen te kostbaar. De reden dat het stofferen kostbaar is, komt hoofdzakelijk door het zeer intensieve arbeidsproces. Met het herstofferen van een bankstel, kan een stoffeerder al gauw een week aan het werk zijn. Daarbij komt dan nog een goed stuk rundleder of een kwaliteitstof.


Grote selectie en €verzendkosten! Vakkundig uw meubels laten stofferen voor vakmensen met jarenlange ervaring.

Duurzaam ondernemen is een begrip waar u tegenwoordig niet meer omheen kunt. Alleen al om die reden loont het om uw oude of versleten meubels te laten stofferen. HMC cursus en training is onderdeel van HMC mbo vakschool voor hout, meubel en interieur.


Zowel moderne als klassieke meubels en met alle materialen. Zo hebben wij ook grote kennis van leerproducten. Tevens herstellen wij oude binnenwerken met koudschuim of veren.


Uw meubels krijgen een 2e leven en worden beter dan nieuw. Ons werk gaat verder dan dat. Niet alleen (her) stofferen wij uw meubilair, boot, caravan, project of horecagelegenheid met de stof naar uw wens (inclusief leerreparatie), ook kunt u bij ons terecht voor de restauratie van antieke meubelen.


Net als stofferen eist dit vakmanschap en ervaring. Zijn deze nog goed of moet de stoel kaal gemaakt en opnieuw opgebouwd? De materialen die voor het meubelstofferen gebruikt worden zijn bijvoorbeeld crin, paardenhaar, jutte singelban koppeltouw etc. Een stoffeerder nodig voor uw stoffering of herstofferen van uw meubels.


Een bank, stoel of andere meubel laten stofferen , kies daarvoor een geschikte stoffeerder Amsterdam. Wij geven u de mogelijk om gratis te vergelijken en zo tot op kosten van stofferen te besparen. Stoffeerder Amsterdam aan het zoeken?


Biedt meerdere meubels aan: heeft u meerdere meubels die u wilt laten stofferen , biedt deze dan tegelijkertijd aan en maak gebruik van kwantumkorting. Wilt u precies weten wat het stofferen van uw meubelstuk zal kosten? Maak dan gebruik van onze gratis en vrijblijvende vergelijkingstool.


Er is een aantal dingen waar u rekening mee moet houden, mocht u zelf eens willen proberen om een eenvoudige bank of fauteuil te stofferen. Hieronder vindt u wat tips. Maak duidelijke foto’s van elke handeling die je verricht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts