dinsdag 18 juli 2017

Rolgordijn met spandraad

Vraag een gratis monster aan. Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Goedkoper Dan In De Winkel. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.

Bezorging waar en wanneer je wilt. Normaal gesproken wordt een rolgordijn afgewerkt met een gestoffeerde onderlat aan de onderkant van het rolgordijn. Bij een schulprand komt deze onderlat boven de schulp.


De onderlat wordt dan in de stof geschoven. De maximale breedte van een rolgordijn met schulp is 300cm. Rolgordijnen op maat bestel je bij MaatStudio. Standaard rolgordijn op maat gemaakt.


Rolgordijn met schulp type C Rolgordijnen kunnen voorzien worden van.

TIP voor goedkope rolgordijnen met snelle levering. Maatwerk rolgordijnen , hoe meet je een rolgordijn op, zie onze meethulp! Met een verduisterend rolgordijn slaapt u beter en langer!


Een cassette rolgordijn met zijgeleiders bijvoorbeeld zorgt ervoor dat er nauwelijks tot geen licht. De spandraad houdt een rolgordijn strak op een raam (bijv. kiepkantel) of. Bij HEMA vind je een uitgebreide collectie raamdecoratie, zoals rolgordijnen. Dit rolgordijn met zijgeleiding wordt met kunststof strips rondom het glas gemonteerd en sluit het raam naadloos af. De rol van het rolgordijn is aan de bovenkant weggewerkt in een cassette en aan de zijkanten is het rolgordijn ingespannen met zijgeleiders.


Door de cassette en de zijgeleiders valt het rolgordijn mooi strak naar beneden en kan. Waarom een draad zijgeleiding? Een draad zijgeleiding is nauwelijks zichtbaar.


Er loopt een minimalistisch draad aan beide zijden van het rolgordijn. Het rolgordijn is door middel van een oog verbonden met het draad. De zijgeleiding houdt het gordijn keurig op zijn plek waardoor het niet klappert.


Voor het bedienen van het rolgordijn maakt het bovendien niet uit of de deur geopend of gesloten is. Een rolgordijn met zijgeleiding is dus ideaal voor het raam in uw deur. Kies uit 9producten vanaf € 100.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Door de ruime keuze aan stoffen, kleuren en decoratie past de zonwering perfect bij elk interieur. Met rolgordijnen met zijgeleiding heeft u dit probleem niet. Zo creëert u een aangename, persoonlijke sfeer.


Deze rolgordijnen op maat zijn voor vele situaties geschikt. De rolgordijnen worden met verduisterende profielen geleverd ( met borstels), dit is ideaal voor in de slaapkamer. Aluminium jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding, zodat de jaloezie op het kozijn kan worden gespannen.


Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren of kiepkantelramen. De geleiding wordt gespannen met staaldraad en vastgezet met beugels. Moet er bijvoorbeeld nog gestuct worden, of Spachtelputz worden aangebracht, wacht dan tot dit gebeurd is met het inmeten. Wanneer u cassette rolgordijnen meet zijn er manieren van meten. In onze collectie hebben we speciale rolgordijnen voor draai-kiepramen.


Deze zijn eenvoudig te monteren door te boren of plakken. Nieuwsgierig naar de kleuren en maten die we aanbieden? Bekijk dan onze verduisterende variant. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen.


Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts