vrijdag 21 juli 2017

Gordijnen op roede

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vind gordijnrails kopen het nu op Kensaq. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Uw gordijnen komen met goede kwaliteit gordijnringen of insteekhaken beter tot hun recht.

Ze kunnen door middel van embrassehaken in een mooie boog stijlvol naar de muur worden gebracht. Het kersje op de taart zijn de trekstangen, waarmee u de gordijnen bijna geruisloos kunt openen en sluiten. Gordijnrails, gordijnroedes, gordijnstangen: je vindt het allemaal bij GAMMA. Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen. We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie.


Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn. Als je roedes aan de wand wilt bevestigen, heb je ook steuntjes nodig waar de roede op ligt. Bevestig eerst de steunen.

Daarna kun je de gordijnen met lussen of ringen over de roede schuiven en vervolgens de roede op de steunen laten rusten. Sommige roedes kun je ook nog verder afmaken met een sierlijke eindknop. Gordijnen met lussens, ringen of tunnels schuif je aan een gordijnroede. Dit is niets meer dan een metalen of houten stang die rust op haken. Deze haken monteer je aan de muur.


Er bestaan ook roedes waar al ringen aan zitten. Dan bevestig je het gordijn aan de ringen. XXL Designroeden heeft een ruim assortiment aan gordijnroeden en -rails in diverse kleuren, diameters en steunen beschikbaar. Leverbaar in diverse bochten of ophangsystemen.


Onze specialisten maken al de roedes voor gordijnen op maat, zodat ze voor iedere raamsituatie geschikt zijn. Hierdoor kan je zelf bepalen wat bij jouw inrichting past. Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA. Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn -accessoires en roedesets met dubbele roedes.


Om je gordijnen netjes op te hangen heb je gordijn roedes nodig en natuurlijk ook alle benodigde accessoires zoals eindknoppen en steunen voor de roedes. Het gordijn hang je met behulp van ringen of lussen aan de roede. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan.


En daarom zijn roedes en rails onmisbaar.

Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen!


Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn , de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen. Zoek naar gordijnrails kopen op de nieuwe KensaQ. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Na het uitzoeken van u gordijnen heeft u ook een ophang systeem nodig. Hier bestaan gordijnen roede voor, gordijnen op roede is een veel voorkomende ophang systeem. Het is een product waar niet altijd genoeg aandacht aan wordt besteed en snel gehaald wordt bij de bouwmarkt. Een verhaal apart en bijzonder fraai zijn de Wave railroedes, die in combinatie met de speciale Wave runners uw gordijnen , vitrages of inbetweens fantastisch tot hun recht laten komen.


De gordijnen glijden soepel en geruisloos over de rail, ook als die een gebogen vorm heeft. Daarnaast kun je er elk gewenst gordijn aan bevestigen, van overgordijnen tot transparante gordijnen. Een roede is een mooie vervanger van het traditionele gordijnrails. Bij Jan Sikkes kun je ook gordijnen met een tunnel laten maken in plaats van plooien.


Op deze manier kunnen de gordijnen met behulp van een roede worden opgehangen. Het atelier maakt het gordijn breder zodat het gordijn altijd goed sluit. Hoogte gordijn met plooien (de gordijn roede is met ringen) Meet vanaf de onderkant van de roede tot aan het punt waar het gordijn moet komen. Dit kan de vloer, de vensterbank of de radiator zijn.


Plaats de steunen en de roede met gordijnen op de montageplaatjes. Zet de steunen goed vast op de montageplaatjes. Tot slot: Zet de roede vast in de steunen. TIP van de monteur Heb je ruimte aan de zijkanten van de roede om deze heen en weer te schuiven? Schuif de roede een klein stukje uit de linker steun en hang je gordijn met ingeslagen.


Opmeten gordijnen aan ringen aan roede Wil je gordijnen aan de ringen van een roede. De lengte van je gordijnen - Meet vanaf de bovenkant van het raamkozijn en stop onderaan waar je de gordijnen wilt laten eindigen. Welke gordijn rails op maat of een roede op maat u kiest is afhankelijk van het soort gordijn dat u heeft gekocht of nog gaat kopen. Daarnaast kunt u bepalen of u een opvallend of niet opvallend gordijnrail systeem wilt.


U kiest bijvoorbeeld voor een roede als u wilt dat het ophangsysteem opvalt. Op deze pagina is er een volledige overzicht in de kleur Zwart: gordijnroedes, rail- roedes en gordijnrails. Nieuw zijn de gordijnroedes in de kleur Grafiet: zachter en warmer dan Zwart. De roedes in de kleur Grafiet passen verrassend goed bij ieder gordijn.


Welke kleur gordijnen je ook kiest, een Topo roede in de kleur Grafiet past altijd. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts