vrijdag 14 juli 2017

Nieuwste badkamertrends

Op zoek naar meer badkamertrends ? Ja, ik wil een inspiratie magazine aanvragen! Vorm en functie komen in deze trends samen waardoor jouw badkamer niet alleen een prachtige ruimte wordt, maar ook vernieuwend is en helemaal past in jouw eigen stijl. Afgelopen jaar hebben we weer genoten van de mooiste badkamerontwerpen. Welke badkamertrend vind jij het leukst?


Dé sanitair specialist van Nederland en België.

Wij adviseren u graag op het gebied van toiletten, douches, tegels en veel meer. De New Classic stijl wordt omarmd door FENIX NTM van Dekker Zevenhuizen, een compact laminaat met een massieve uitstraling en een zijdezacht oppervlak. Jammer eigenlijk want we smullen elke keer weer enorm van de nieuwste collecties die we voorbij zien komen.


Gelukkig kunnen we ook zonder al te ingrijpende maatregelen de badkamer trend-proof maken. Ben jij op zoek naar een nieuwe look voor je badkamer? Een industriële badkamer is op dit moment de trend.


De nieuwste badkamertrends. Weten hoe je je badkamer een.

Ondanks deze voorkeuren vinden we duurzaam douchen en badderen toch steeds belangrijker. En die twee trends gaan steeds beter samen door waterbesparende oplossingen zoals waterstralen uit de douche verrijken met lucht. Bovendien zijn de opstellingen in realistische ruimtes gepresenteerd. Natuurlijk zijn alle badkamers origineel en smaakvol ingericht. Want de creativiteit van De Eerste Kamer brengt u tot verrassende inzichten voor uw nieuwe badkamer.


Ook vindt u bij ons de nieuwste badkamertrends. De talrijke foto’s van verrassende ideeën en smaakvolle inrichtingen die je gemakkelijk online vindt, bezorgen je massa’s inspiratie voor een eigen moderne badkamer. Wij zochten de populairste badkamertrends voor je op. Zwarte badkamerkranen zijn helemaal hip in dit jaar. Als u deze toepast op van onze badmeubels, adviseren we dit ook in de meubelgreep terug te laten komen.


Volg de nieuwste badkamertrends. In de badkamertrends van nu zien we steeds meer een verschuiving van een praktische ruimte naar meer een meer luxe uitstraling, met de focus op ontspanning. Denk maar aan de hotelervaring die we steeds meer in de badkamer zoeken.


We willen ook steeds meer apparatuur met handige, technologische snufjes. Wilt u meer lezen over de keukentrends als het gaat om keukenbladen, kranen, spoelbakken en achterwanden? Waar kun je de nieuwste trends zien?


De twee trends worden gepresenteerd op de vakbeurs in het house4kitchen.

Bent u van plan om de badkamerinrichting volledig om te gooien? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste en modernste trends op het gebied van badkamers? Nieuwste Sealskin accessoires naar de laatste badkamertrends - In zwart, wit en grijs: Mooie zeeppompjes, bekers, wc rolhouders, afvalbakken, etc. Gezinsleden staan in de rij om lekker tot rust te komen in een warm bad of onder een lekkere regendouche.


In dit artikel delen we een aantal trends die je het aankomend jaar veel gaat zien. Zo kun je inspiratie opdoen en voldoet jouw nieuwe badkamer aan de nieuwste trends. Moderne showroom met de nieuwste badkamertrends. We heten je graag van harte welkom in onze badkamershowroom van ruim 6m 2. Je kunt bij ons opstellingen van complete badkamers komen bekijken, maar ook voor losse producten kun je bij ons terecht. Denk aan douches, baden en badkamermeubels.


Jaarlijks vindt er in Bologna de Cersaie plaats. Het is dé beurs waar de nieuwste producten en trends op het gebied van keramiek en sanitair te zien zijn. Met meer dan 9exposanten uit maar liefst landen is het evenement een grote inspiratiebron voor architecten en designers. Ook dit jaar wordt de badkamer steeds meer een leefruimte, waarbij mooie producten en accessoires centraal staan. Wij hebben de nieuwste trends gespot!


Zo is de badkamer niet alleen praktisch, maar ook een plek om te genieten! Maak kennis met onze top 5! Schuldig hoef je je niet te voelen bij het gebruik van de nieuwste douchekoppen: de fabrikanten gaan op zoek naar duurzame oplossingen voor zowel materiaal- als waterverbruik. Met de nieuwste technologische ontwikkelingen zijn er hoop innovatieve producten op de markt gebracht.


Zo ook toiletten die waterbesparend zijn en of ook recyclen door gebruik te maken van regenwater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts