donderdag 13 juli 2017

Hoge gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Door deze extra hoge stof, kunnen de gordijnen in de meeste gevallen naadloos geconfectioneerd worden. Wat rust en een luxe uitstraling geeft aan jouw raamdecoratie. Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan kamerhoge gordijnen welke aan je wens kunnen voldoen.


Onze op maat gemaakte gordijnen worden enkel gemaakt van de beste kwaliteit stoffen. Dit zorgt ervoor dat de gordijnen lang mooi blijven. Aan de hand van de afmetingen die jij doorgeeft maken wij de gordijnen perfect passend voor jouw raam.


We voorzien het gordijn altijd van ruim voldoende stof zodat het gordijn in alle standen mooi hangt.

Maar bij grote hoge ramen, moet je wel rekening houden met twee punten. Gordijnen kunnen super mooi zijn. Omdat het gaat om een enorme hoogte, is het aan te raden om te werken met lengtestoffen. Op die manier krijg je een mooi glad geheel, in plaats van zichtbare naden in de gordijnen. Dit is die voor kamerhoge gordijnen de juiste is.


Kamerhoge of kamerbrede gordijnen. Hierdoor zie je ook geen naden in de gordijnen. Deze extra hoge vitrage is uitermate geschikt voor ruimtes met een extra hoog plafond.


Bij kamerbrede gordijnen is de stofbreedte beperkt. De gordijnen zijn kant en klaar en kunnen direct aan een roede of stang gehangen worden of met plooihaken aan de rail opgehangen worden, afhankelijk van uw keuze. Lage prijzen hoge kwaliteit gordijnen op maat. Omdat wij goede deals sluiten met fabrikanten en grootschalig inkopen, kunnen wij gordijnen op maat leveren tot wel onder de verkoopprijs. We leveren direct vanuit de fabriek waardoor de kosten laag blijven.


Wij werken alleen samen met leveranciers van A-merken. De stof van deze vitrage op maat heeft een hoge slijtweerstand en een hoge kleurechtheid. Daarnaast kreukt en krimpt de stof nagenoeg niet.

De onderzijde van het Voile gordijn wordt afgewerkt met een loodveter. Vind de beste selectie hoge gordijnen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit hoge gordijnen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Linnen gordijnen , 3dagen mooi! Voor 21:bestel is morgen. Hoe je het ook noemt, er zijn verschrikkelijk veel manieren om je ramen te bedekken.


We hebben bijna alle soorten en voor ieder budget. Wil je niet te veel uitgeven, ga dan voor een voordelige standaard maat. Heb jij hoge ramen in huis? Dan heeft de raambekleding veel invloed op de sfeer. Met deze handige tips kies jij voor de juiste gordijnen ! Koop en verkoop hoge gordijnen eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Verticale lamellen zijn ideaal voor grote en hoge ramen. Raambekleding met een moderne en strakke uitstraling is zeer geschikt voor grote raampartijen.


Neem bijvoorbeeld verticale lamellen. Deze raambekleding is makkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in stof, kunststof, hout en aluminium. HEMA heeft een grote collectie gordijnen.


Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. De hoogte moet uitkomen op een heel patroon zodat deze op elkaar aansluiten. Patronen hebben vaak een hoogte van ongeveer 64cm maar in sommige gevallen zijn de patronen kleiner of groter. Bij ieder artikel staat de patroon hoogte aangegeven.


De extra stof die nodig is wordt berekend door ons. Veilig en eenvoudig gordijnen bestellen! Kwaliteit, stijl, voordeel en een snelle levering staat bij 123gordijn centraal.


In drie eenvoudig stappen kun je een gordijn op maat bestellen. Kies je gewenste stof, voer de maten in en rond je bestelling af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts