dinsdag 18 juli 2017

Gebogen gordijnrails op maat

Vind gordijnrails kopen het nu op Kensaq. Ontdek ons ruime assortiment! Boek het OP, Chaweng Beach. Gebogen gordijnrails op maat.


Geen gerommel meer met lelijke grove gordijnrails al of niet met losse bochten waar de gordijnen altijd achter blijven hangen. Nu voor iedereen bereikbaar hoogwaardige versterkte aluminium gordijnrails van Schneiders Fournituren, onze gordijnrails is altijd wit gemoffeld.

Voor meer informatie over hoe u dit het beste kunt meten klik op meetinstructies. Van normale- tot wave rails. Ga met merken zoals Goelst, Forest en Interstil voor de beste kwaliteit. Gordijnrails en Roedes op maat.


Nooit meer last van haperingen of lichtkieren. Veel binnen dag gratis thuisbezorgd. De gordijnrails op maat geven de vrijheid een persoonlijke touch aan uw interieur te geven. Heeft u een erker en wilt u daarin graag een gebogen rail aanbrengen?


Bij de Roedeshop is het mogelijk de rail te voorzien van een of meer bochten Wilt u de rail handbedien met koordbediening of elektrisch?

Railroedes en gordijnrails buigen op maat. Bij Home Design Shops heeft u keuze uit verschillende gebogen gordijnrails en railroedes. Bijvoorbeeld een gordijnrails bocht graden of gordijnrails bocht graden. Ook kunt u gebruik maken van deze buigservice als u een afwijkende railroede of gordijnrail met bocht wil bestellen.


Zoek naar gordijnrails kopen op de nieuwe KensaQ. XXL Designroeden kan gordijnrails op maat voor jou buigen voor een vaste prijs per meter. Voor gebogen gordijnrails ben je bij ons aan het juiste adres. Uw persoonlijke smaak kunt u in het design van de gordijnrails laten terugkomen. Om de exacte maat van uw gebogen gordijnrails in te vullen, telt u alle door u ingevulde maten van de zijden bij elkaar op.


Dit is echter alleen bedoelt om de prijs van uw rails te bepalen in de webwinkel, de exacte lengte van uw rails wijkt in werkelijkheid af, dit wordt veroorzaakt door het buigen van de bochten en de buigradius. Denk daarbij aan rails voor de gordijnen rond een ziekenhuisbe rails voor hemelbedden in hotels of voor gordijnen rond een podium in een polyvalente zaal. Ook gordijnen voor ramen met een ronding vereisen gebogen rails. In deze oplossing zijn de belangrijkste eigenschappen van gordijnrails en gordijnroedes gecombineerd in een eigentijds, slank productdesign. De railroedes van de Roedeshop kunnen worden gebogen , zodat grote of moeilijke raampartijen moeiteloos verfraaid kunnen worden met de raambekleding van uw keuze.


Meet alles daarna secuur op. ZELF DE ERKER INMETEN: Gaat redelijk eenvoudig door van de hoek eerst een mal te maken met een A4tje. Dat kan op de vloer gebeuren als vloer vorm van de erker hetzelfde is als de plafond.


Ik heb erkers, en ik zou op maat gemaakte rails nemen.

Dan heb je een rail uit één stuk waar de rollers makkelijk doorheen lopen. Met losse stukken loop je altijd de kans dat ze nét niet goed aansluiten, waardoor de gordijnen niet soepel open en dicht gaan. Bovendien zijn ze nooit op de juiste maat van je erker (bocht te scherp, of te flauw).


Je vult de maat in centimeters in en kiest uit onze vier varianten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts