donderdag 20 juli 2017

House doctor hanglamp

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Hanglampen geven stijl en sfeer aan een ruimte.

Maar deze lampen zijn ook in andere, effen kleuren te verkrijgen. De lamp bestaat uit een glazen bol met metalen details, wat hem zowel retro als klassiek maakt. Hang twee van deze knapperds boven de eettafel en je creëert direct een gezellige sfeer in huis! Een familiebedrijf dat is gestart in een klein plaatsje in Denemarken.


House Doctor servies is hip en stijlvol. Ze combineren Scandinavisch design met de gezellige bohemien sfeer. Bij de lamp-expert vindt u een breed aanbod hanglampen , wandlampen en.


De lamp is gemaakt van messing en heeft de kleur goud. De lamp heeft een Gfitting en is geschikt voor een lichtbron van Watt.

Tover je interieur om in een klassiek Frans hotel met deze Twice? Elk meubelstuk heeft een eigen persoonlijkheid door de perfecte combinatie van een neutraal design met een sfeervolle uitstraling. Bestel het online bij wehkamp. Gratis bezorging vanaf 20. Voor iedere smaak en stijl hebben wij de perfecte lamp!


Het familiebedrijf is gestart in een klein winkeltje in Jut lan Denemarken. Nu, vele jaren later, wordt het woonmerk wereldwijd verkocht. Vind items binnen jouw budget. Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn.


Grote selectie en €verzendkosten! Deze hanglamp zorgt voor de finishing touch in de woonkamer, slaapkamer, hal of welke ruimte dan ook! Stel je eigen hanglamp samen door de glazen bollen aan het zwart katoenen snoer te rijgen. De fitting heeft een zilver kleurig kapje en beschikt over een Efitting, max. Licht wordt hierdoor op een sfeervolle manier verspreidt over de ruimte.


Door er alleen al naar te kijken, verschijnt er al een lach op je gezicht. Het mooie aluminium design is speels en hang je gemakkelijk op aan het koord. Deze imposante lamp heeft een prachtig ontwerp van stevig ijzer en een moderne afwerking van mesing.


Ook deze kun je vinden in ons assortiment.

Laatste tijd zijn minimalistische hanglampen erg populair. Eigenlijk is het een metalen fitting met een gouden afwerking. De hanglamp Molecular heeft twee beweegbare delen waar aan elke kant twee lampjes zitten, in totaal beschikt de hanglamp over lampen.


Helemaal van nu met het matte goudkleurige armatuur waar de glazen bollen aan hangen. Deze zijn melkwit, weer fijn een lamp waar je niet rechtstreeks in de peer kijkt. De bollen op een speelse manier verdeelt.


Deze lamp wordt geleverd als doe-het-zelf-pakket. Je krijgt een zilverkleurige behuizing voor de fitting, een meter lang snoer met de fitting eraan en twaalf glazen ballen. Met deze onderdelen kun je eenvoudig zelf de lamp in elkaar zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts