vrijdag 21 juli 2017

Motip spray

Bekijk alle prijzen van MoTip Spray en bespaar tot. Europe for spray paints and touch-up pencils. With the brands MoTip , DUPLI-COLOR, presto and ColorMatic, MOTIP DUPLI Group is mainly active in the automotive, the do-it-yourself and the industrial markets with a large assortment of aerosols.


Voor diverse professionele toepassingen heeft MOTIP DUPLI een compleet assortiment technische sprays , niet alleen voor reinigen, beschermen, smeren en monteren, maar ook Rtechnische sprays voor gebruik in ruimten waar het risico op ontbranding door vonkvorming aanwezig is en Food Grade producten voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie. With the brands DUPLI-COLOR, presto and MoTip the MOTIP DUPLI Group, European market leader in spray paints, offers all you need for DIY paint repair.

Wanneer je de MoTip SprayPlast verf spuit op het onderdeel naar wens, kan je deze later makkelijk en snel verwijderen zonder de bestaande autolak of verflaag te beschadigen. De Plastidip sprays van MoTip zijn makkelijk in gebruik waardoor iedereen gebruik kan maken van deze spuitbussen. MoTip spuitbus spuitplamuur is ideaal geschikt voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden.


Daarnaast heeft deze spray -putty spuitbus een goede corrosiewering en voorkomt het roesten van metalen oppervlakken. Tevens is de MoTip Spray -Putty spuitplamuur zowel nat als droog, goed te schuren vanaf korrel 400. MOTIP DUPLI levert een zeer compleet assortiment producten voor het automotive segment.


Te denken valt aan plamuur en auto-reparatielakken voor schade herstel, diverse speciale lakken voor tuning effecten, diverse car care producten en underbody coating voor onderhoud en bescherming. Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften.

MoTip Velgenlak spuitbussen bevatten hoogwaardige verf, die duurzaam, wasstraatbestendig, UV-bestendig en geschikt is voor het spuiten van alle lichtmetalen velgen en wieldoppen. De verf in de MoTip Velgenlak spuitbus heeft een hoog dekkend vermogen en is bestand tegen strooizout, steenslag enz. PTFE spray is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en is pH-neutraal en voorkomt slijtage en vastklemmen. Motip Siliconenspray - 4ml.


Het kan zijn dat u de kleur van de. De spray heeft een uitstekende corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden. Zinkspray is hittebestendig tot 350ºC. Met de merken MoTip , DUPLI-COLOR, COLORMARK, ColorMatic, DISTEIN en HPX is MOTIP DUPLI GROUP voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment spuitbussen en aanverwante producten.


Inhoud: 4ml Smeermiddel met keramiekdeeltjes voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. Chain spray sport heeft een lage wrijvingscoëfficiënt voor minimale weerstand met behoud van de uitstekende smerende werking, ook bij zware belasting. Speciaal ontwikkeld voor kettingen en tandwielen.


Teflon PTFE spray heeft een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt en een goede hechting. Sneldrogende spuitplamuur ( spray putty) met hoge vul- en dekkracht voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Spuitplamuur heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering.


Spray met een hoog kopergehalte ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zeer hoge. Deze coating vormt een taaie beschermlaag tegen zouten, zuren, hoge en lage temperaturen. Heeft tevens een geluiddempende functie.

Bescherm uw auto effectief tegen schade met de MOTIP anti-marter spray. Deze spray is transparant van kleur en hecht goed aan de bekabeling en leidingen van uw auto. De spray vormt een kleverige laag waardoor marters geen schade aan kunnen richten. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering.


MoTip RAL Industrial Lak is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Specificaties: Eenvoudige en snelle beschermlaag, in diversen kleuren en designs. Gemakkelijk te verwijderen.


MOTIP ipari festék sprayk (146) Alapozók (40) MOTIP DECO szintetikus festékek (89) Hőálló festékek (35) MOTIP DECO Hőálló festékek (23) ColorWorks hőálló festékek (8) Alkyton hőálló festékek (3) Frizsider és kádzománc javító festékek (7) MOTIP DECO EFFEKT Spray (23) DUPLI Color spray festékcsalád (139) Dupli Color.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts