dinsdag 11 juli 2017

Behang pip

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Bespaar tot wel via kiesproduct. Pip Studio heeft een grote collectie aan behang.


De kleuren en prints van het behang lopen erg uiteen.

Het behang heeft botanische prints, prints met gouden accenten of prints met vogels, genoeg keuze dus! De collectie heeft frisse, vrolijke kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. Pip Behang : vrolijke patronen en details.


Geef uw interieur vandaag nog extra sprankel met Eijffinger Pip studio behang ! Pip behang tot korting vanaf € 3per rol ! Felle rood- en rozetinten, vergrijsde blauwen en bijzondere groennuances zijn gecombineerd met leigrijs en boterbloemgeel. Met Bloemen, Vogels, Stippen. De collectie bestaat uit vrolijke, frisse kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt.


Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.

Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Met gouden details, een botanische print, vogels en bloemen, er is keuze genoeg! Pip besteed veel aan de details van de prints omdat een behang erg bepalend is voor de sfeer in jouw huis. PIP Studio is geen onbekend merk hier bij Behangwinkel. In de nieuwe collectie behang van PiP Studio vind je de motieven en kleuren van je dromen. De PIP studio behangen met een authentieke uitstraling zijn duidelijk herkenbaar door de sierlijke designs en aandacht voor kleine details in combinatie met een mooi kleurpallet.


PIP zelf aan het woord over haar ontwerpen: ¨Als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik. Merken PiP behang online De laagste prijs Veilige betaalopties Snelle levering Niet goed geld terug jaar ervaring behang -verffabriek. Pip , pip behang ,Kinderkamer Fotobehang,babykamer, behang voor de kinder en baby kamer. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Gratis verzending vanaf euro.


Kwantum, daar woon je beter van! Het mooie aan Pip is ook dat deze niet alleen in behangrollen vorm komt, maar ook uit de zogenoemde Wallpowers. Wandposters in de stijl van Pip , maar die een hele muur kunnen bekleden zonder herhaling.


Met Pip haal je gegarandeerd vrolijkheid in huis.

Als je het behang ziet snap je ook wel waarom. Zo werd PIP op een mooie lentedag in het park getroffen door een wilde roos in volle bloei, waar het thema rozen uit voort is gekomen. Dit is terug te zien in de bijzondere collctie PIP behang Birds in Paradise.


Grote bloemen, sierlijke vogels en bijzondere vogelkooitjes zorgen voor een opvallend behang. Zij heeft drie oudere broers en een parkiet, eigenlijk een. Javascript is uitgeschakeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts