vrijdag 21 juli 2017

Woca white wash olie

Woca white wash olie

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Met liter onderhoudsolie kunt u ongeveer 35mbehandelen.


Wij hebben een Een compleet assortiment aan producten voor het beste onderhoud. Beschikbaar in kleuren. De naturel versie gebruik je voor donkere houtsoorten, waarbij de structuur en kleur van het hout nog intenser wordt.


Overtollige olie verwijderen met katoenen doeken. Shop nu alle klus artikelen online. Vloerolie - Meubelolie kleur is ook wel bekend onder de naam Wasolie, Hardwax of Hardwaxolie. Klus artikelen voor lage prijzen.


Woca white wash olie

Kleurolie Grey Wash is zeer geschikt voor houten vloeren en meubelen. Kleurolie White Wash geeft meubelstukken en of vloeren een grey wash uitstraling. Onze Kleurolie is ook wel bekend onder de naam Vloerolie, Meubelolie, Wasolie, Hardwax of Hardwaxolie. Het is bijzonder geschikt voor gebruik op houten plafonds, wanden, deuren en ramen in helder hout.


Panel White wordt binnenshuis toegepast op onbehandeld en gelakt hout. Master Oil is may be used on all wood floors in all wood species. De olie waarborgt een zeer slijtvast en licht filmvormend oppervlak. De Werkbladen olie van woca geeft het hout een strek, beschermde, water en vuil afstotende laag.


Woca white wash olie

Het oppervlak licht opschuren met schuurpapier korrel. Met dit product verzadigt u de poriën van het hout, zonder het te verkleuren. Basic Soap white zorgt voor dé unieke Scandinavische zachte witte white wash finish die bestand is tegen vuil en vocht.


Kwaliteitparket heeft voor zowel professionals als particulieren een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten waaronder Woca. Vergelijkbare zoekopdrachten voor woca olie aanbrengen. Info over woca olie aanbrengen.


Woca Werkbladolie Wit 750ml. Onze bijna jaar oude lamelparket met een white wash nu voor de eerste keer met deze woca gereinigd. Nu lijkt de vloer als nieuw.


Mooi mat en het hout komt veel meer tot zijn. Houten white wash vloer onderhouden. White wash geeft uw vloer een mooie lichte uitstraling, echter ervaar ik veel argwaan over de besmettelijkheid van een met white wash bewerkte houten vloer. Deze argwaan is enigszins terecht, maar de slijtage, zoals viezigheid en gebruikerssporen, is ook te voorkomen.


Woca white wash olie

Door het extra wit pigment krijgt uw vloer een extra witte white wash uitstraling. For custom colors Master Color Oils may be mixed freely to create any desired color. De olie geeft uw vloer een natuurlijke uitstraling en zorgt voor een goede oppervlaktehardheid en slijtvastheid. Voorbereiding: Voor het gebruik de kleurolie goed doorroeren.


Ook mogen er geen resten van oude lak of olie of waslagen aanwezig zijn. WOCA Basic Soap - liter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts