donderdag 13 juli 2017

Sikkens metallic muurverf

Sikkens metallic muurverf

De scherpste Prijs van NL. Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Bent u op zoek naar Muurverf? Bekijk dan snel ons assortiment!


Sikkens muurverf voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! A-merk Binnenverf en snel thuis geleverd. Het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen.


Je moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Ben je op zoek naar een unieke uitstraling in jouw interieur op de muur of het plafond? Je kunt kiezen uit verschillende metallic kleuren. Leuk weetje: de meest bekende kleur is Rijks Goud.


Welke metallic kleur je ook neemt, je muur of plafond krijgt een unieke uitstraling! Deze kleur word ook toegepast in het Rijks Museum. Het resultaat is zeer schrobvast, om de muur bij een vlek of een veeg gewoon zelf schoon te kunnen maken.


Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis! Lak en verf in alle kleuren van Flexa metallic bestel je op kleurenwaaier. Breedveld verf mengt deze in de professionele Flexa ED. Kies uit producten vanaf € 295.


Architecten willen graag onbeperkt creatief kunnen zijn met kleur, glans, structuur en effecten. Oplosmiddelvrije, schrobvaste, matte muurverf voor binnen op basis van een watergedragen copolymeerdispersie bindmiddel. Relius Metallic Finish is verkrijgbaar in alle kleuren. Koop nu jou Metallic Finish van Relius en ga jou muur oppimpen. ALPHA METALLIC sikkens alpha metallic is een decoratieve, zijdeglanzende, watergedragen, metallic muurverf voor binnenmuren zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang en glasweefselsystemen.


Als de muur goed droog is, kun je gaan verven met Perfect Effects Metallic. Giet voldoende verf in een verfbak. Doop de roller of kwast in de verf en zorg altijd voor een gelijkmatige verdeling van de muurverf op je roller met behulp van de verfbak of verdeelrooster.


Sikkens metallic muurverf

Verdeel de muur in denkbeeldige banen. Creër een leuk effect met metallic verf, glansverf of glitterverf. Diverse soorten kleuren metallic -, glans en glitterverf vind je in ons assortiment. Belangrijkste eigenschappen:-Hoge dekkracht.


Leverbaar in metallic -kleuren. Alpha Metallic is zeer geschikt op Alphaskin glasweefsel uit het technisch systeem mee af te werken. Het mooiste resultaat wordt verkregen door de Alphaskin af te werken met twee lagen Alpha Metallic. Extra vuilafstotend en zelfs in een metallic variant verkrijgbaar. Deze wasvaste muurverf geeft een zeer mat effect.


Sikkens metallic muurverf

Metallic muurverf Cold Gol door de wat grijzere ondertonen komt deze gouden tint net wat kouder over dan de andere uit de Gold serie. Het is een prachtige neutrale kleur. Kwasten en rollers vind je HIER. Nieuw in de lijn van MaisonMansion, de Metallic Muurverf in een flink aantal woonkleuren.


Inmiddels is de lijn uitgebreid en hebben we 25. Deze muurverf is geschikt voor binnen, en kan ook buiten worden gebruikt als het enigszins beschermd is, bijvoorbeeld onder een afdak of carport. De muurverf is prima afwasbaar en leverbaar in alle kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts