donderdag 27 juli 2017

Gamma houten lamellen

Kies nu voor de nummer webshop van Nederland. Keus uit verschillende kleuren. Wij hebben al meer dan miljoen ramen bekleed. Gratis kleurstaal of adviesafspraak.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Bestel houten lamellen eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Goedkoper Dan In De Winkel. Jaloezieën kopen bij GAMMA. Bij GAMMA vind je onder raamdecoratie jaloezieën in verschillende materialen, van houten jaloezieën tot aluminium jaloezieën, waarmee de lichtinval in huis te regelen is.


Draai de horizontale lamellen van de jaloezie halfopen om redelijk wat licht binnen te krijgen en sfeer te creëren. Wil je liever meer privacy.

Stel je maatwerk houten jaloezie in gemakkelijke stappen compleet naar wens samen. Maak bij GAMMA een keuze tussen lamellen in standaard maten of lamellen op maat gemaakt, die je volledig zelf samenstelt via onze online configurator. Bekijk het assortiment lamellen van GAMMA en kies de lamellen die passen bij jouw kozijn en interieur! Twijfel je ook aan hout, omdat je lamellen tenslotte makkelijk wilt beschermen tegen vocht en vuil? Wel, deze bescherming bieden GAMMA houten lamellen.


Kies bovendien ook de stand van de lamellen helemaal zelf, want dan kan je alle kanten bereiken. Ook denken we aan isolatie: wist je dat houten lamellen beter isoleren dan een aluminium variant? Je kunt ook een video over houten jaloezieën op de dag bekijken. In deze video hangen we de houtenjaloezie in de dag.


Een ander voordeel van op maat gemaakte houten jaloezieen ten opzichte van houten jaloezieen gamma is dat u bij ons gemakkelijk kleurstalen kunt aanvragen. Zo kunt u de juiste kleur te kiezen voor uw houten jaloezieën, om te kijken wat het beste in uw huis past. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk houten jaloezieën op maat kopen. Praxis heeft namelijk vaak een houten jaloezie aanbieding en speciale acties.


Elke houten jaloezieën aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de houten jaloezieën aanbieding van deze week is. Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie!

Verticale lamellen kopen bij GAMMA. Bedoeling is vaak om ramen onopvallend af te dekken zodat niemand binnenkijkt, maar bij GAMMA kan je evengoed kleurgetinte verticale lamellen kopen. Van houten raamdecoratie tot kunststof en aluminium raamdecoratie.


Wat je wens ook is, de keuze is bij GAMMA enorm met diverse maten, kleuren en materialen. Voor zonwering binnen zijn verduisterende gordijnen heel geschikt. Het is vaak erg mooi om als zonwering binnen ook witte lichtdoorlatende gordijnen op te hangen. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Goed om weten: de lamellen zijn mm breed en lichtdoorlatend. Onze budget Stores zijn 1 op maat gemaakt en worden binnen werkdagen geleverd. U kunt deze namelijk helemaal naar uw smaak en stijl opmaken. Deze houten jaloezie van Decosol geeft jouw interieur een stoere uitstraling en is praktisch in het gebruik. Speel gemakkelijk met de lichtinval, door de lamellen in verschillende richtingen te bewegen.


Lamellen zijn een trendy alternatief voor bijvoorbeeld gordijnen. Met verticale lamellen kun je heel goed de lichtinval bepalen en reguleren. Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt. Houten jaloezieën op maat brengen sfeer in uw huis. De houten jaloezieën van 123jaloezie.


Geen zin of tijd om uw raamdecoratie zelf in te meten of te monteren? Nieuwe gordijnen, jaloezieën of lamellen kun je door de montageservice van KARWEI al laten inmeten voor €6- en laten monteren vanaf €3- per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts