dinsdag 25 juli 2017

Douchemat groot

Douchematten van topmerken als Aquanova, Sealskin en Floris. Diverse kleuren, maten en merken. Snelle levering, gratis bezorgd! Vandaag bestel morgen in huis!


Bekijk nu onze uitgebreide collectie van Groot. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.

Badmatten en toiletmatten van Aquanova in extra grote maten. Afmeting 60x160cm of 80x160cm. In verschillende kleuren, direct leverbaar uit voorraad en vanuit onze. Naast een moderne uitstraling biedt deze rubberen douchemat ook zeer goede grip aan tijdens het in- en uitstappen van de cabine.


Dit komt door de zuignappen aan de onderkant van de mat. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 1en je hebt standaard dagen bedenktijd. Naast een antislip douchemat of antislipmat voor het bad biedt badmatten.


Naast veiligheid zorgen de leuke en mooie motieven van de antislipmatten en stickers er ook voor dat uw badkamer net een vrolijker tintje krijgt.

Naast een stijlvolle uitstraling biedt deze rubberen douchemat ook zeer goede grip aan tijdens het in- en uitstappen van de cabine. Stap je bijvoorbeeld onder de douche vandaan, dan is de kans op uitglijden nog steeds erg groot. Niet alleen onder de douche, maar de gehele badkamervloer is glad. Zeker bij de douchemat en de grote badmat moet je er niet aan denken dat je uitglijdt wanneer je uit de douchecabine of uit het bad stapt. De antislipmat zorgt ervoor dat je douchemat of je ronde badmat altijd goed op zijn plaats blijft liggen.


Een stijlvolle badmat en wc-mat kopen. De badkamer is wellicht een van de favoriete ruimtes in je woning. In onze collectie komt u uiteraard ook alle topmerken tegen zoals Aquanova, Sealskin en Walra.


Een antislipmat is er voor gemaakt om glijpartijen in de douche of in bad te voorkomen. De douchemat biedt je namelijk grip bij het in- en uitstappen. Dankzij zuignappen aan de onderzijde blijft de antislipmat stevig op zijn plek liggen. Het is de meest voorkomende vloer in een badkamer, een tegelvloer. Deze vloeren zijn het meest praktisch in een badkamer maar worden vaak gezien als koude.


Onze badkamer matten zijn verkrijgbaar in de formaten 50xen 50xcm. Dat is lekker groot , waardoor je vloer niet nat wordt. We hebben ze in verschillende kleuren. Dat past goed bij iedere badkamer.


Je kunt kiezen voor een neutrale kleur als wit.

Maar er zijn ook opvallende kleuren. Deze trekken iets meer de aandacht. Nooit meer koude voeten als je je tanden poetst in de badkamer. Onze badmatten en toiletmatten zijn zacht en warm voor je voeten.


Bij Hulpmiddelen voor ouderen bent u aan het juiste adres voor o. Dezer rubberen veiligheidsmat ligt door de zuignappen aan de onderkant stevig in de cabine en verschuift niet. Hierdoor biedt de mat veiligheid aan bij het in- en uitstappen. Daarnaast zorgt het materiaal en de simpele. Bij KARWEI kun je badmatten kopen van vele bekende merken tegen aantrekkelijke prijzen.


Ga voor lekker groot om een statement te maken, of stel je eigen passende badmat set samen! Bekijk de voorraad van een van onze bouwmarkten bij jouw in de buurt, of bestel direct online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts