maandag 24 juli 2017

Keuken glazen achterwand

Eenvoudig Online Bestellen. Met Of Zonder Print, Altijd Op Maat! Bekijk hier onze ruime Collectie! Een glazen keuken achterwand is bestand tegen hoge temperaturen.


Glas heeft namelijk de eigenschap dat het. Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig.

Voor iedere keukenstijl een wandpaneel. De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad. Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen.


De transparante wand kan over de gehele breedte van het aanrecht of bijvoorbeeld alleen onder de afzuigkap geplaatst worden. Het glas wordt op maat gemaakt zodat het perfect in de keuken past. Al onze glasplaten zijn van gehard veiligheidsglas en hierdoor keer sterker dan ongehard glas.


Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas.

Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden. Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Zolang de achterwand van je keuken maar redelijk vlak is kunnen we er glas tegenaan plaatsen. Zelfs over oude tegels heen. Zo werken we in één klap alles netjes weg.


Een keukenwand van Glasbestellen. Doordat een glazen ( keuken ) achterwand geen of minder naden heeft blijft er geen vuil in de naden achter, hierdoor hoeft u nooit meer voegjes te schrobben. Ook onze glazen keuken achterwanden met print zijn erg populair. Dit komt doordat onze prints een tijdloze en unieke uitstraling hebben.


Of u nou opzoek bent naar een achterwand met een reliëf print of een achterwand met een graffiti print. Wij hebben voor ieder wat wils. Keuken achterwand glas met print. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ? Glas is een originele en duurzame mogelijkheid voor de achterwand.


Glas geeft een strakke en luxueuze uitstraling aan de keuken. Het leuke aan glas is de verschillende kleur mogelijkheden. Prijsvoorbeeld 4: glazen keuken achterwand met LED.


Je kan namelijk kiezen voor blank glas maar glas kan ook gespoten worden in verschillende kleuren.

De richtprijs van onderstaande witte glazen keuken achterwand is ca. BTW, inmeten en plaatsing van de wand. Deze prijs is exclusief LED strip en het aanleggen van elektriciteitsvoorziening.


Kies uit diverse maten, vele afbeeldingen. Dé nieuwe trend in keukendesign. Maak van je huis een thuis. Van hele badkamer tot onderdeel. Glazen keukenwanden Glaswanden - Glazen keukenwanden.


Je kiest zelf de afmetingen, de vorm, de specifieke afwerking en de kleur van het product. Er is daarnaast de mogelijkheid om rekening te houden met uitsnedes voor bijvoorbeeld wandcontactdozen. Daarnaast biedt het meerdere voordelen waaronder duurzaamheid en het schoonhouden van de achterwand. In de keuken wordt er veel gekookt en vetvlekken, vuil en water komt vaak tegen de wanden aan.


Tijdens inmeten nemen wij dan ook de grote glasmonsters mee waaruit u een keuze kunt maken. Net als alle andere glazen oppervlakte is een glazen keuken achterwand net zo makkelijk te reinigen. Glazen achterwand - keuken - 90x50cm - matglas. Daarnaast kan het in voorkomende situaties wel eens de meest fraaie oplossing zijn.


De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht. Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk kan zonder poespas in elk interieur worden ingepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts