vrijdag 28 juli 2017

Farrow ball behang

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.


Een van onze medewerkers helpt u graag.

Dat is geen probleem bij Behangsite. Farrow And Ball Behang papier Collectie. We laten u graag kennismaken met deze unieke collectie die al heel wat jaren terug gaat in de tijd. Dit Britse ambachtelijke verf- en behangpapier merk heeft een rijke historie.


De levertijd ligt doorgaans op ongeveer werkdagen. De behangrollen zijn 1 recyclebaar, gemaakt van verantwoordelijk verkregen papier en milieuvriendelijke verf op waterbasis. En jaarlijks komen er weer nieuwe dessins uit die geïnspireerd zijn op prints uit het verleden. Historische kleuren op traditionele wijze toegepast.


Het Engelse merk staat bekend om een rijkelijk gevuld behangassortiment en heeft vast iets wat in de smaak valt.

Er is keus uit meerdere patronen en kleuren die je ruimte van extra karakter voorzien. The beautifully textured scallop design gently dances across the length of the paper, creating an inherently sophisticated feel. De meeste behangsoorten worden gemaakt met behulp van inkt. Elk behang ontwerp heeft een unieke structuur die wordt bereikt door een hand-borsteltechniek aan de achtergrondkleur toe te passen. Het behang is voorzien van een Engels bloemmotief, namelijk een blauweregen.


In de winkel bieden wij u het hele assortiment van de 1kleuren binnen- en buitenverf, de behangboeken en adviseren wij u gratis over de kleurmogelijkheden en de producten. Behang wordt over het algemeen gemaakt van inkt en door moderne machines geprint. Dit geeft het behang een prachtige, tastbare structuur vol karakter dat naadloos aansluit op hun verfkleuren.


Modern Emulsion hebben we niet in voorraad. Wij zijn ook heel blij dit mooie merk in ons assortiment te hebben. Brengt ruim jaar kleur en sfeer bij mensen in huis.


Het familiebedrijf staat bekend om zijn goede service en is een vertrouwd adres voor verf, behang en toebehoren. Dit authentieke behang is gebaseerd op dessins uit de 18de en 19de eeuw maar heeft toch een blijvend tijdloos en zelfs ook een modern karakter! Exclusieve wandbekleding welke een lust is voor het oog! Van de recyclebare verfblikken tot de verantwoorde productie, zorgen ervoor dat de verven en papier zo vriendelijk mogelijk zijn voor de omgeving en het milieu.


Onze hoogwaardige, gepigmenteerde verf en ons ambachtelijk behang reflecteren het licht op een schitterende manier en bezitten een buitengewone diepte van kleur en afwerking die uw muren tot leven brengen. U vindt bij ons de uitgebreide kleurenbox en kleurenwaaiers. Enkele proefpotjes en muurverven hebben wij op voorraad staan.


Dit is een prachtige originele ambachtelijke verf met nog een mooie authentieke kleuruitstraling die zich kenmerkt door zijn matte kalkachtige uitstraling.

Deze uitstraling vindt u ook terug op het behang die nog ambachtelijk met de hand gemaakt wordt. Bezorging gratis vanaf € 2- √ 30. Erkend Sikkens-specialist √ Eijffinger Premium dealer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts