vrijdag 28 juli 2017

A4 lijst hema

Groot Aanbod in alijsten. Gratis verzending, Bekijk de site! Keuze uit meer dan 1spaarpotten! Spaarpotten nu al vanaf € 25.


Door jouw mooiste foto op canvas in een lijst te plaatsen, krijgt de foto extra diepgang. Hierdoor lijkt het alsof het canvasdoek zwevend in de lijst hangt.

De lijst is ook te gebruiken als traditionele lijst. Een foto op A, poster of een prachtige tekening van je (klein)kinderen? Dit wil je uiteraard graag bewaren en de beste manier om het mooi te houden is om het in te lijsten. Deze mooie werken dienen dan ook uiteraard ingelijst te worden in mooie fotolijst Aformaat. In de lijst past een foto of poster op A-formaat.


De fotolijst kan zowel hangen als staan. HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen.


HEMA winkels Behalve online is het ook mogelijk om je afdrukken te bestellen in een HEMA winkel.

Dat kan je doen bij de fotokiosken die in de winkels staan. Via het beeldscherm volg je eenvoudig de instructies. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. In wit, zwart of blank hout.


Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken. Voordelige Afotolijsten. Hierdoor zijn wij niet alleen prijs maar ook service gericht. De Alijsten kunnen ook besteld worden met Polystyreen, of met anti-reflex glas. Zoek u een manier om uw menukaart of poster van Aformaat op een nette en eenvoudige manier aan een ondergrond te bevestigen?


Dankzij het uitgebreide assortiment Akliklijsten zit er altijd een geschikt exemplaar tussen. Geleverd inclusief ophangset en beschermfolie. Wissellijst Ahout of aluminium. De wissellijst Ais beschikbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een houten lijst of voor een wissellijst van aluminium.


De houten wissellijsten worden gekenmerkt door een natuurlijke look en een wat bredere rand. De aluminium lijsten hebben een slank profiel en zijn daarmee sierlijke. Maak uw fotowand af met onze hoogkwalitatieve posterlijsten en fotolijsten.


Wij bieden mooie houten lijsten aan in zwart, wit en eiken, en metalen lijsten in gou zilver en koper.

Door je mooiste foto op canvas in een lijst te plaatsen, krijgt de foto extra diepgang. De totale maat van de fotolijst is te bepalen door naar de profielbreedte te kijken. In elke lijst wordt er daarom een foto weergegeven met daarop een profieltekening, zodat je de hoogte en breedte en dus het totale formaat van de fotolijst kunt zien.


Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts