dinsdag 1 oktober 2019

Luxaflex 85 cm breed

En vraag een gratis monster aan. Wilt u eerst zien wat u koopt? Bestel dan nu een gratis monster. Bekijk nu ons ruime aanbod. Bezoek onze webshop en bestel nu. In diverse kleuren leverbaar. Alle jaloezieën vind je op beslist.


Een ruim assortiment Horizontale jaloezieën in standaard maten vind je bij Karwei. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Jaloezieën of luxaflex op maat kopen is extra voordelig bij Praxis, want Praxis heeft regelmatig jaloezie aanbieding en speciale acties. Elke jaloezieën aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige jaloezieën aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Ze kunnen worden gemonteerd zonder te boren en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en montagehandleiding.


De zilveren jaloezie van Intensions is centimeter breed en 1centimeter lang. Bij Praxis krijg je jaar garantie op de Intensions roljaloezieën. Zo goed als nieuw Ophalen. Met alle bevestigingsmateriaal. Meestal is het heerlijk om zonnestralen binnen te laten, maar soms willen we de zon graag buiten de deur houden.


Dan komt een rolgordijn goed van pas. Prachtige aanvulling op ons toch al uitgebreide assortiment! Deze 50mm jaloezieën van de Afrikaanse houtsoort Abachi onderscheidt zich door hun lichtheid en duurzaamheid. Deze jaloezie geeft een uitermate luxe sfeer.


Jaloezieën in een retro uitvoering hebben een opengewerkt bedieningsmechanisme en zorgen voor een uniek gevoel van oude tijden in het interieur. De voordeligste Jaloezieën op maat gemaakt. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Hierdoor zijn er veel lamellen nodig om de jaloezie te kunnen sluiten. Bovendien zorgt het grote aantal lamellen voor een speelse en moderne sfeer. Het rolgordijn is ideaal voor elke ruimte, praktisch in gebruik, én geeft je interieur een decoratieve uitstraling.


Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen. De bediening bestaat uit een tuimelstaaf en optrekkoord. Al vanaf €Houten Jaloezieen op maat.


Rolgordijnen koop je eenvoudig online bij bol. Uit eigen fabriek Laagste Prijs Garantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts