dinsdag 1 oktober 2019

Maak je eigen sticker

Voeg je eigen Foto's en Tekst toe. Eigen Tekst en Superkwaliteit! Bestel snel en gemakkelijk online! U kunt uw eigen full colour sticker zelf ontwerpen, en uw full colour sticker voorzien van eigen ontwerp en tekst.


De full colour stickers zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. Gebruik je eigen afbeeldingen, logo en tekst om het plaatje compleet te maken. Verkrijgbaar in diverse vormen.


Iedere keer als je deze nu wil versturen, moet je echter opnieuw een gekke bek trekken om een leuk plaatje te maken. Selecteer een wit vierkant om met je creatieproces te beginnen. Je komt in de ‘edit mode’ waarin je naar hartenlust plaatjes kan toevoegen om je eigen unieke sticker te maken.


Maak je eigen sticker

Van geboortestickers tot verkoopstickers, van decoratiestickers tot kantoorstickers en van kinderstickers tot plakletters. Heb je een sticker voor ogen maar zit deze er niet bij? Op Android heb je ook de optie om zelf stickers te maken. Open de app en klik op het plusje rechts onderin.


Hiermee maak je een stickervel aan. Aantallen en maten invullen en je bent al toe aan stap 3. Hier voeg je het logo, een foto, kleur, clip art en tekst toe en je slaat hem op. Vaat en wasmachine bestendig! Stickers drukken is echt heel makkelijk. Haal nog meer uit je geld.


Maak je eigen sticker

Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Dan maak je toch gewoon je eigen stickers die je naar familie en vrienden stuurt! Hieronder tonen wij een aantal van de reeds voor anderen gerealiseerde stickers. Onze blanco kaarten kun je helemaal omtoveren naar jouw 1 eigen kaart. Je maakt in 1-2-je eigen ontwerp via de online editor of je laad jouw ontwerp eenvoudig op.


WhatsApp- stickers maken doe je zo. Bovendien hebben we naast het aanbod eigen ontwerp kaarten ook stickers , magneten, buttons en giveaways beschikbaar. Uiteraard ook allemaal 1 naar wens aan te passen. Scroll naar het ontwerpvenster en klik op tekst.


Maak je eigen sticker

U kan nu uw tekst invullen in de kleur en het lettertype wat u wenst. Ga je stickers maken met tekst? Dan is het belangrijk dat deze te lezen is. Dit wordt niet alleen bepaald door de tekstgrootte, maar ook door het lettertype.


Maak eigen stickers en etiketten! Daarnaast heeft de kleur van de tekst en de ondergrond daar ook invloed op. In het blog Is de tekst op je sticker leesbaar? Instrijk- en Zelfklevende Labels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts