donderdag 3 oktober 2019

Magneetbord met lijst

Houd de aandacht vast met unieke magneten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle afmetingen zijn inclusief de steigerhouten lijst van 10cm breed. Magneetbord met steigerhouten lijst.


Onze krijtborden staan bekend om hun hoge kwaliteit, een strak magnetisch oppervlakte en een klassieke lijst met houtafwerking.

Het schrijfoppervlak is met veel zorg door ons getest, waardoor u de beste ervaring krijgt. De zwarte lijst zorgt voor een stevige, klassieke uitstraling. Perfect voor school, kantoor of thuis. Maar het magneetbord is in elke gewenste maat en model te bestellen. Wilt u bijvoorbeeld geen bakjes of grotere bakjes alles is mogelijk.


Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. De prijs is exclusief de bakjes. Doordat we een ijzeren plaat gebruiken is de magneetkracht sterk, er zit een lijst van steigerhout om het magneetbord , de afmetingen zijn incl.

Zit de gewenste afmeting niet in onze webshop of wilt u de lijst behandeld hebben neemt u dan gerust contact met ons op. Magnetisch krijtbord met zwarte lijst in de maat bij centimeter. Geschikt voor gebruik thuis, op kantoor, op scholen of in restaurants.


Door de solide zwarte lijst trekt alles op het bord de aandacht. Met deze langwerpige fotolijst Prisma van Umbra kun je alle kanten op. De lijst bestaat uit een frame met prisma vormige metaaldraden en twee glasplaatjes waartussen je een foto klemt.


Dit magneetbord is beschrijfbaar en gemaakt van sterk magnetisch materiaal, waar zelfs zwakkere magneten op blijven hangen. Onze collectie lijsten bestaat uit een platte moderne lijst van 2cm of 3cm bree in beschikbare kleuren. Of een hip ornamentlijstje zwart of wit voor een magneetbord in landelijke stijl. Het samenstellen van je magneetbord met lijst is snel en simpel. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen.


Als je verder gaat accepteer je onze cookies. De grootste collectie magneetborden! Lijsten in alle kleuren en materialen.


Breng een leuke fleur in huis met dit hippe krijtbord en magneetbord gemaakt met een robuuste steigerhouten rand. Het rechthoekige model maakt het eigentijds en in combinatie met de steigerhouten omlijsting wordt het een verfijnd pronkstuk in iedere kamer. Het bord is behandeld met speciale verf, waardoor de magneten er goed op blijven hangen.


Maak vervolgens het magneetbord af met een mooie fotolijst.

Deze zijn zowel functioneel als een erg leuke muurdecoratie. De laatste optie voor een gaaf. Magnetic design uit eigen atelier - Atelier Kamer26. Zowel thuis als op kantoor biedt PERCETTO dankzij haar formaat met gemak ruimte aan memo’s, visitekaartjes of andere geheugensteuntjes. Het magneetbord is, door haar uitstraling en uitvoering in mat gesatineerd magnetisch RVS, een typische woonaccessoire van ZACK.


PERCETTO is in twee richtingen, zowel liggend als staan te bevestigen. Hip krijtbord of krijt- magneetbord van steigerhout! Breng fleur in huis met dit hippe magneet- en krijtbord. Chat met ons tijdens openingstijden voor het snelste antwoord. Nu is je magneetbord klaar voor gebruik en kan het een mooi plekje krijgen in de kamer.


Maar je kunt er ook over denken om de lijst nog af te werken met een mooie omlijsting. Zo kun je het magneetbord nog meer persoonlijkheid geven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts