donderdag 3 oktober 2019

Matte poeder

Ontdek ons uitgebreide assortiment powders. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Fixing Compact Powder is een compacte poeder voor elke teint.


Je kunt het poeder over je foundation aanbrengen om je huid te matteren en je make-up te fixeren.

Dit product is vegan en vrij van parabenen. Met het poeder creëer je een matte , natuurlijke teint. Dit poeder is beschikbaar in maar liefst kleurtinten! Een doosje poeder van gram is voor €2verkrijgbaar via de webshop van de Belgische website van Make Up For Ever. Absorbeert overtollig talg en vermindert tot van de onzuiverheden.


Voor vrouwen die last hebben van een vette, huid met neiging tot acne met zichtbare onzuiverheden en restlittekentjes, die een compacte poeder foundation willen met een lang houden sterk dekkend mat effect gedurende de dag. Matte finish die gedurende de dag houdt.

De trousse bevat een spiegeltje en een applicator. Koop online de compacte poeder van KIKO met matte finish, met vitamine E en Arganolie. Ook helpt het een eventuele blush gemakkelijker te blenden met een foundation kleur.


Officieel is All About Matt een fixerende compact poeder voor een matte en natuurlijke finish gedurende de dag. En niet onbelangrijk het is geschikt voor alle huidtypen. Poeder : voor een perfecte finishing touch. Een poeder geeft je huid een egale uitstraling, minimaliseert poriën én zorgt ervoor dat je foundation langer goed blijft zitten.


Je kunt kiezen tussen een los product en de populairdere compact powder. In principe zijn losse poeder en compact powder één en hetzelfde product. Hij geeft ook een heel klein beetje dekking. Dat maakt het ook een geweldig poeder om zonder foundation aan te brengen, als je alleen je gezicht een beetje wilt matteren. Zij maskeren op delicate wijze imperfecties en roodheid.


Door de subtiele dekking zullen roodheden en andere oneffenheden iets minder opvallen. Je gezicht zal weer helder stralen. Compactpoeder is zeer geschikt voor een droge huid.

Voor een gecombineerde of vette huid kun je beter kiezen voor een los poeder , dat blijft beter zitten. Je brengt het poeder aan over de foundation en voordat je de blusher aanbrengt. Essence All About Matt Fixing Powder – de eerste indruk.


Ik gebruik poeders van allerlei merken, in allerlei prijsklasses. Ik heb poeders van vier tientjes helemaal opgebruikt, maar pak ook regelmatig de meer budget poedertjes uit mijn stash. Heb jij last van een vette, glanzende huid?


In het assortiment van de Bijenkorf vind je verschillende producten die jouw huid de hele dag mat kunnen houden. Het is dé perfecte oplossing tegen een vette en glimmende huid. Aanbrengen met Powder Brush of bijgeleverd sponsje. Kan over het hele gezicht worden gebruikt, of alleen op vette plekjes. Compact poeder kan op verschillende manieren gebruikt worden.


Zo kan het gebruikt worden als poeder om make-up te fixeren en de huid mat te maken. De teint houdt zo langer en de make-up ziet er natuurlijk, stralend en egaal uit. Ook kan het gebruikt worden in plaats van een foundation. Door gebruik van een poeder maakt u de huid mat , blijft de make-up beter zitten en verbergt u imperfecties NOG iets beter. Deze shake up baking banana powder matteert de huid en verbergt donkere kringen.


Breng een royale laag van de banana powder aan, bijvoorbeeld onder je ogen, laat het vijf tot tien minuten inwerken. Daarna kun je de poeder er voorzichtig af borstelen met je make-upkwast voor een flawless look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts