woensdag 2 oktober 2019

Phonibel glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. U zoekt Phonibel geluidswerend glas ?

Met geluidswerend glas van AGC kan een geluidsdemping van ruim dB worden bereikt. Het complete assortiment is onderverdeeld in verschillende collecties, met ieder zijn unieke geluidsisolerende prestaties. Wij helpen u graag het juiste geluidswerende glas te vinden. Een dubbele symmetrische beglazing 4-12-(mm glas – mm afstandhouder – mm glas ) levert relatief beperkte akoestische prestaties. Een groot voordeel van gelaagd glas is dat het onzichtbaar is verwerkt in het glas.


Andere beschermingssystemen, zoals luiken en tralies, moeten opzichtig worden bevestigd en zijn weinig esthetisch. In tegenstelling tot gehard glas blijft gelaagd glas bij een breuk vastzitten in de sponning. De combinatie van het glas en de met gas of lucht gevulde tussenruimte zorgt ervoor dat het geluid wordt afgezwakt.

Vetrotech Saint-Gobain introduceert Vetroflam 2S: met millimeter een dunne, lichte, tweezijdig brandwerende toepassing in de EW30-classificatie. Het glas is in staal en hout verdiepingshoog getest. De geteste afmetingen zijn 1. Glaspunt levert dit in diverse uitvoeringen. AGC Glass produceert vele soorten vlakglas. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Alle rechten voorbehouden. Met onze geluidswerend glas houd je lawaai buiten! Gemakkelijk online bestellen. Dubbele beglazing met Stratobel gelaagd glas.


Phonibel Isolerende dubbele beglazingen voor thermische en akoestische isolatie. Warmtebesparingen tot meer dan , in vergelijking met enkelvoudig. Thermobel Stratobel: bescherming tegen verwondingen. Geniet heerlijk van rust en stilte in uw woonomgeving. Bescherm uzelf tegen stress en verstoring van de slaap.


Creëer voor uw kinderen een omgeving waarin ze op een prettige manier efficiënt kunnen studeren. Hoewel vlakglas op het eerste gezicht een conventioneel product lijkt, heeft Glaverbel tal van soorten speciaalglas op de markt gebracht, waaronder veiligheidsglas, isolatieglas en brandwerend glas. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Speciale soorten dubbel glas : – Phonibel ,. Dit glas beschermt tegen lawaai van buitenaf en zorgt voor rust en stilte in de woning. Glas is een basismateriaal voor alle woningen.


Geassembleerd in isolerende beglazing is het de perfecte bondgenoot in uw streven naar comfort en biedt het u thermische isolatie, veilighei geluiddemping en nog veel meer. Geluidswerend glas Geluidshinder uit de omgeving kan een storende werking hebben, maar er zijn uiteraard talloze mogelijkheden om de hinder van geluid zoveel mogelijk te beperken. Misterglas biedt u namelijk verschillende soorten geluidswerende beglazing aan die al dan niet over extra eigenschappen beschikken. Deze beglazing is ook geschikt voor decoratieve doeleinden in combinatie met “Imagin” figuurglas.


Bij de keuze voor dit type beglazing is het door de sterk isolerende eigenschappen aan te raden om de woning goed te ventileren. Dat kan onder meer door boven het glas een ventilatierooster te plaatsen. Met het goed ventileren van het huis wordt grotendeels voorkomen dat er zich condensvorming voordoet op het dubbel glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts