donderdag 1 september 2016

Halo bougies

Bestel Bougies voor iedere auto. Zoek de juiste onderdelen met uw kenteken! Meer dan miljoen auto onderdelen. Vind de geschikte onderdelen met je kenteken! Alle Onderdelen voor iedere auto.

De Goedkoopste zoeken op kenteken! Voordelig bij MijnAutoOnderdelen! Vind gebruikte Bougies gratis en snel via Onderdelenzoeker.


Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken. Bougies leverbaar voor (uiteraard) BMW Motoren, maar ook voor alle vele andere motoren leverbaar, en zelfs voor automobielen ! De kop van de bougie bestaat niet meer uit één of meerdere zij-elektroden, maar uit een dubbelring constructiein gesloten uitvoering. De HALO-bougies ontsteken het brandstof-lucht mengsel gevoelig sneller en met een groter vlamfront.


Hier kan u zoeken naar uw auto en de bijhorende Halo bougie.

U beslist uiteraard welke, info kan je steeds vragen en liefst met Merk, cc, kW en Motor type, liefst huidige bougie Type vermelden, voor extra kontrole, wij zijn niet verantwoordelijk een door u gekozen bougie die een foute keuze zou kunnen zijn. Deze bougies hebben een dusdanige vonkbrug dat het mengsel onder allerlei omstandigheden beter ontbrandt. U kent misschien wel de Briks bougies , de HALO staat op eenzelfde niveau.


Een gewone bougie slijt doordat de centrale electrode rond wordt, met stijgen van de ionisatiespanning tot gevolg. Halo bougies (ik heb er geen ervaring mee) hebben een ringvormige electrode, ik betwijfel of dit een positief effect heeft. Het vonken gaat op plek en daar waar toevallig een ionisatiekanaal wordt gevormd. Onze bevindingen Na het plaatsen van Halo bougies in onze eigen wagens zijn we tot de conclusie gekomen dat deze wel degelijk zorgen voor een betere en nauwkeurigere ontsteking.


Al onze testen zijn op onafhankelijke basis van Halo uitgevoerd en berusten puur op onze persoonlijke bevindingen. Bij de normale bougies is de verbranding niet 1 misschien is het verbrandings percentage bij die Halo bougies beter. Dan leveren ze meer energie en kan je met minder toeren dezelfde prestatie leveren. Dus wordt het verbruik dan minder. Werd vanochtend op het werk aangesproken: of ik ook een set HALO bougies wou bestellen(euro ps)?


Meer vermogen, minder emissie, verbruik naar beneden etc etc. Fabrikant is gelijk aan volvo bougie fabrikant: BRISK. Nou is voor een LPG rijder een bougie een interessant iets.


Dat alles heb ik gedaan, maar toch dat bougies verbruik, merk of type , warmtegraad lager het maakte niet uit.

Het verbruik werd steeds gunstiger en ik reed gemiddeld 1: op LPG. Niet slecht al zeg ik het zelf. Tot ik hoorde dat er speciale LPG bougies te koop zijn.


Enfin ik op zoek via internet en kom op een gegeven moment bij het merk HALO. Altijd Vandaag Last Week Last Month. Heeft iemand die Halo bougies reeds gebruikt AUB ? Ziet eruit als een geavanceerdere variant van de Golden Lodge bougies die Alfa in sommige modellen voorschreef.


Ik vermoed ook wel dat ze wat zullen doen voor een goede verbranding en verbruik. Met vriendelijke groet, Maarten Bakker. Ik heb meteen na je verhaal over de HALO bougie eens op het web gezocht en kom soortgelijkluidende verhalen tegen. Nu maand later en 7Km. HALO bougies zeggen : Het koud starten is misschien iets beter, in elk geval is mijn werkwijze nu anders ,choke knop volledig uittrekken en zonder aan het gaspedaal te komen de motor starten, daarna bijna ogenblikkelijk de choke knop weer induwen , en weg rijden.


Om het mengsel sneller tot ontbranding te brengen moet er per tijdseenheid meer energie afgegeven worden door de bougie. Sinds de ontwikkeling van bougies voor verbrandingsmotoren is er bijna niets veranderd in de basisopbouw. De nieuw ontwikkelde HALO - bougie stelt een volledig nieuwe technologie voor, die tot een vermindering in de gebruikskosten van het verbrandingsproces leidt. Specialist in gebruikte BMW motoren te Enkhuizen. Voor is het kfr opgelost.


Het volgende is het synchroniseren en afstellen van de gaskleppen. Men heeft mij gezegd dat hiermee alles verholpen moet zijn. Als dit niet helpt zal ik de oplossing met het relais proberen.


Maar tot dusverre al een hele vooruitgang met nieuwe bougies. Halo schijnt hetzelfde resultaat op te leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts