woensdag 31 augustus 2016

Zonwering in glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag bestel morgen in huis.

Kies uit 7producten vanaf € 99. Hoewel zonwering in glas natuurlijk erg veel luxe uitstraalt, is dit niet het enige voordeel. Doordat de zonwering tussen het glas zit, wordt het namelijk ook beschermt. ScreenLine van Pilkington is zonwering tussen glas voor elke ruimte.


Zonwering in glas is dan ook volledig. Ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy. Glas beschikt namelijk over vlijmscherpe randen die zomaar voor aanzienlijke lichamelijke letsels kunnen zorgen.


Dit geldt misschien nog wel in het bijzonder voor het plaatsen van jaloezieglas.

Wanneer u dergelijk glas wenst te voorzien in uw woning is het dan ook steeds belangrijk om hiervoor een beroep te doen op een echte vakman. Het is een product van Nederlandse makelij van gerenommeerd glasproducent Stolker Glas. InBlindz heeft in de loop der jaren een kwalitatief uitstekende reputatie opgebouwd en we garanderen een betrouwbaar en toekomstbestendig product. Lees hier of zonwerend glas een goed alternatief is voor zonwering.


Bij Polysun systemen is de jaloezie, plissé of het rolgordijn in het isolatieglas ingebouwd. Het grote voordeel van ScreenLine is dat de zonwering tussen het glas is gemonteerd waardoor het niet kan beschadigen en niet vies wordt (u hoeft het dus niet schoon te maken). U kunt zich voorstellen dat dit bij een toepassing in doucheruimtes en in keukens een groot voordeel oplevert. De zonwering zit in de volledig afgesloten ruimte tussen het glas.


Alle zonwering vind je op beslist. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. En zeker niet onbelangrijk, het past prachtig in het interieur. Op deze manier kunt u zelf regelen hoeveel (zon)licht in uw kamer binnenkomt.


Het is dé oplossing voor iedere situatie in huis. Van de woonkamer, werkkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Speciaal glas wat volledige bescherming biedt tegen zon, vuil, stof en weersomstandigheden.


Glas Van Veen levert en plaatst zonwering in isolatieglas.

Een mooie oplossing voor kantoren, woningen en andere ruimtes. Als u de jaloezieën sluit wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas kan verwarmen. Met de jaloezieën opengekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen.


De HR coating op de binnenruit zorgt er voor dat deze warmte binnen blijft. Daarnaast zorgt zonwerend glas er voor dat de energiekosten worden verlaagd omdat op zonnige dagen de airco niet op volle toeren hoeft te werken. Wanneer je het zonwerend glas tot slot hebt geplaatst dien je geen gebruik meer te maken van een andere zonwering waardoor dit de uitstraling van je woning niet op negatieve wijze zal beïnvloeden. De nieuwe zonwering van Screenline brengt veel voordelen met zich mee.


Dit levert een zeer lange levensduur op en het resultaat is geheel onderhoudsvrij. Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Voor een normale zonwering of losse jaloezieën en gordijnen dien je een hele installatie op te hangen.


Omdat het bij combiglas in het glas verwerkt is bespaar je daarmee ruimte. Ook hoef je geen rekening meer te houden met de afstand tussen de gordijnen en een kiepraam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts