vrijdag 12 augustus 2016

Metaal verven buiten

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Metaal dat te maken heeft met roestvlekken, dient voor het schilderen eerst voorbewerkt te worden. Behandel de roestplekken met een staalborstel voordat je de metaalverf aanbrengt.


Metaal verven buiten

Mocht je van plan zijn de metaalverf ook te gebruiken voor je radiatoren, doe het niet. Metaal verven zijn namelijk niet bestand tegen hele hoge temperaturen. Vind jij je metalen voorwerp te somber, dan kan je je metaal verven in diverse mooie kleuren in hoogglans of zelfs met een matlook. Ga bijvoorbeeld voor een antraciete kleur om je metalen trap te betrekken bij een modern interieur. Of haal de zomer in huis en verf je stalen raamkozijnen voor de verandering eens geel of lichtblauw.


Buiten of binnen moet je soms metaal schilderen. Dit is anders dan het schilderen van muren of hout. Heb je onbehandeld metaal dan moet je de eventuele aanwezige roest verwijderen.


Metaal verven buiten

Staal wordt vaak buiten gebruikt, denk bijvoorbeeld aan een hekwerk of een stalen deur, en daarmee krijgt het vaak te maken met veranderende weersomstandigheden. We leggen je graag uit, aan de hand van een stappenplan, hoe wij staal op de beste manier verven. Verf het hek van gegalvaniseerd metaal met aluzinc-lak.


Let op: de metaallakken zijn in veel meer kleuren en varianten verkrijgbaar dan de aluzinc-lakken. Wil je daar toch gebruik van maken? Breng dan bij een hek van niet-ferro metalen – zoals dit hek van gegalvaniseerd metaal – eerst een extra laag hechtprimer aan. Ontstof het metaal grondig. Geef het metaal vervolgens een of twee roestwerende grondlagen om het metaal goed te beschermen.


Breng steeds voldoende verf aan bij het lakken van metaal buiten en let er goed op dat je alle hoekjes en kantjes mee verft. Vooral bij hekken en traliewerk is het soms lastig om alles goed te bereiken. Wij combineren de hoogste kwaliteit met de laagste prijs en een snelle levering op jouw adres.


Praxis heeft voor elke klus de juiste verf en voorbehandelingproducten. Je kunt diverse soorten metaal schilderen. Zo zorgt voorstrijk voor een betere hechting aan de muur, met superdekkende muurverf hoef je maar één laag te verven , en tot slot zijn er verschillende soorten lak voor hout en metaal welke zowel binnen als buiten toepasbaar zijn. Ook bestaat er schoolbordverf en magneetverf.


Toch zijn alle verven niet van dezelfde kwaliteit. Hier enkele punten waar u moet op letten wanneer u metaalverf aankoopt. Inleiding Indien je iets afweet van metaalverf, zul je als snel doorhebben dat metaalverf niet goedkoop is. Toch is het uiterst belangrijk metaalverf aan te schaffen die het metaal goed beschermd tegen vocht en dus tegen roest.


Het metaal moet vlekkeloos zijn of in ieder geval zo schoon mogelijk. Door het metaal niet goed schoon te maken zul je het niet mooi kunnen schilderen. De verf zal niet goed aan het metaal blijven hechten en snel afbladderen. Olie op het oppervlak van net gegalvaniseerd metaal kan de verfklus verpesten. Ook metalen oppervlakten in huis zijn weleens toe aan een schilderbeurt.


Het verven van metaal gaat net iets anders in zijn werk, dan het verven van oppervlakten van ander materiaal. In het onderstaande artikel lees je meer over metaal schilderen en hoe je dit zelf kunt doen. Wanneer je begint aan een verf klus is het belangrijkste dat je beschikt over het juiste materiaal. Het hebben van de juiste soort verf in combinatie met de juiste kwasten en rollers maakt het verven al een stuk makkelijker.


Daarnaast is het ook belangrijk dat alles vooraf goed afgeschuurd en ontvet is zodat de verf goed blijft hechten. Geen probleem, de kwaliteit van de binnenlak is zo goed dat hij ook buiten kan gebruikt worden. Verfwijzer voor Metaal buiten en binnen Metaal , voorzien van verf Goed Dekkende verf zijdeglans (alkyd) Verflaag ontvetten en reinigen Spons de bestaande verflagen goed schoon met Verfreiniger en warm water. Voor metaal en kunststof wordt het woord primer gebruikt. De meeste grondverven zijn zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.


Maar er zijn ook ‘specialisten’ onder de grondverf die speciaal geschikt zijn voor een bepaalde ondergrond zoals MDF, metaal , geroeste oppervlakken of kunststof. We hebben in onze deurkozijn naar buiten een stuk metaal (de drempel). Ik had al de verf tot aan het metaal weggeschuurd toen ik er achter kwam dat het metaal was. Rubbol, XD gloss, Finura satin, Primer plus. Sikkens en Sigma Verf Goedkoop Online bestellen.


Hammerite producten zijn speciaal ontwikkeld om een ultrasterke barrière te creëren, die bestand is tegen beschadigingen, krassen en vocht. Als je van plan bent om verroest ijzer of staal te verven , pas je best volgend stappenplan toe: Indien het verroeste ijzer of staal ooit geschilderd geweest is, dan dien je de afpellende verflagen eerst te verwijderen met een afbijtmiddel of door deze grondig op te schuren. Verven als het warm weer is? Als lucht uit de ondergrond niet kan ontsnappen en opgesloten raakt onder de pas aangebrachte verflaag en de lucht wordt vervolgens warm, dan zet deze lucht uit en ontstaan luchtbelletjes (luchtblaren).


Metaal verven buiten

Hierdoor kunnen blaasjes ontstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts