vrijdag 26 augustus 2016

Auto ramen folie

Zoekt u gebruikte auto -onderdelen? U vindt ze via Onderdelenzoeker. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto -onderdelen zoeken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bij Luna Glass Tinting bent u aan het goede adres voor het tinten en blinderen van uw autoramen.


Tevens voorzien we altijd in betrouwbaar advies op maat!

Door het blinderen van uw autoruiten met zonwerende folie , houdt u UV straling tegen. Zo blijft uw interieur langer mooi. Door de folie wordt uw auto sneller warm of koel.


Hiermee bespaart u brandstof en verlengt u de levensduur van uw airco en verwarming. Veel mensen vinden het prettig om hun autoramen te blinderen. Het blinderen van auto ramen heeft namelijk zo zijn voordelen.


Zo heb je met geblindeerde autoruiten veel minder last van de zon en dus ook van warmte. En tevens zorgen getinte ramen voor wat meer privacy in je auto.

Auto raamfolie Goedkoop uw autoramen beplakken met auto raamfolie? Wij verkopen Suntek raamfolie met een breedte van 76cm in diverse percentages. Krasvrije en zonwerende folie. Proline Amersfoort heeft krasvrije en zonwerende folie , dat bovendien zorgt voor een veilige en comfortabele autorit.


Zelfs bij een ruitbreuk wordt u met de folie , die we voor het ramen tinten of blinderen gebruiken, beter beschermd. Wilt u uw autoruiten tinten? Bij een erkende en officiële partner zoals bij De Ramentinter bent u verzekerd van hoogwaardige en professioneel aangebrachte autoruitfolie. Het aanbrengen van deze folie is namelijk echt vakwerk.


In een speciaal daarvoor ingerichte werkplaats kan De Ramentinter zorgvuldig te werk gaan om uw autoruiten te blinderen. Autoruiten blinderen is het beplakken van autoruiten met een speciale folie die ervoor zorgt dat autoruiten o. Deze raamfolie brengt u aan de binnenkant van uw autoruiten aan. Anti-inbraakfolie is een transparante raamfolie. Bij het geval van een gebroken ruit zal het interieur van uw auto glasvrij blijven.


Autoraamfolie is een kwalitatieve folie die uit meerdere lagen bestaat die op de ruit van de auto aan de binnenkant wordt geplakt. Voor het monteren van autoraamfolie bestaan er verschillende methodes. Bij De Ramentinter kiezen we voor de enige juiste werkwijze.


Allereerst monteren wij de folie in een stofvrije ruimte.

Spuit wat van de (als het goed is) meegeleverde bevestigingsvloeistof op de buitenkant van de autoruit in kwestie. Plak hier de folie op, van boven naar beneden. Zorg hierbij voor wat spanning op de folie , zodat hij strak op de ruit komt. Folies van kwaliteit in verschillende tinten: 5-.


Met keurmerk en levenslange garantie. Met deze verduisterende raamfolie voor autoruiten kun je je voertuig in een fluitje van een cent blinderen. Of je nu meer privacy wilt, jezelf of je reisgenoten beschermen tegen zonlicht, UV-straling en warmte of gewoon een coole look aan je voertuig toe wilt voegen, met deze extra grote rol van 300xultraverduisterend folie is het mogelijk!


De folie wordt glad en strak gemonteer zonder het ongewenste ‘craquelé effect’. Voor een breed assortiment aan blinderingsfolie bent u bij Autoglaz aan het juiste adres voor autoruiten blinderen. In de werkplaats kunnen wij de verschillende soorten en tinten folie vanuit voorraad met u doornemen. Raamfolie auto , zonnefolie of plakfolie wordt gebruikt voor het autoruiten blinderen of het autoruiten tinten. Wanneer je je auto laat blinderen door Blindeer Koning, beplakken wij de ruiten met een speciale folie.


Deze folie is getint, waardoor de ruit donkerdergekleurd wordt. Onze klanten kiezen hiervoor vanwege de warmte werende werking, de extra privacy die zij krijgen of omdat zij dit een mooie toevoeging aan hun auto vinden. Zonwerende autoraam folie. Het tinten van autoruiten gebeurt met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure hebben deze raamfolies een zeer lange levensduur en garanderen deze films op een autoruit een warmtewering van minimaal tot.


Het hoge UV-block () houdt verkleuring tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts