vrijdag 26 augustus 2016

Woonkamer industrieel

Woonkamer industrieel

Bestel direct jouw woonkamer op beslist. Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen. Trendy ideeën voor je woonkamer.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Leren meubelen geven je interieur een strakke, moderne en luxe uitstraling. Een industrieel interieur is herkenbaar aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit, veel gebruik van metalen en weinig woonaccessoires. Kies voor een goede basis met een strakke vloer, bijvoorbeeld een gietvloer, meubels met metalen frames en industrieel wordt een typering voor jouw huis.


Waar kan ik ideeën en tips voor mijn woonkamer vinden? Tips voor het inrichten van de woonkamer zijn te vinden op de website van homify. Aansprekende foto’s van huiskamers en woonvertrekken kunnen met één muisklik worden toegevoegd aan een online ideabook. De ideabooks op homify zijn te vergelijken met ouderwetse plakboeken. Om een interieur een écht industrieel karakter te geven, kun je er voor kiezen om een muur in de woonkamer een betonlook te geven of helemaal kaal te laten en niet te bewerken.


Woonkamer industrieel

Dan kun je om een muur heen metselen. Als je al een gemetselde muur hebt, heb je geluk! Vooral de trap is een echte blikvanger en mag niet onderschat worden als deel van de industriële stijl. Naast dit soort houten trappen zie je ook veel metalen trappen, die zich ook vaak gewoon in de woonkamer bevinden.


Een mooie toevoeging aan een toch al schitterend industrieel interieur. Q heeft een ruim assortiment aan industriële woonaccessoires en andere producten voor een industrieel interieur. Denk bijvoorbeeld aan industriële banken, een industrieel vloerkleed of woonaccessoires.


Industrieel interieur in de woonkamer. Ben je benieuwd hoe je een industriële woonkamer kunt stylen? Maar je hoeft bij deze interieurstijl niet meteen all out te gaan of in een gerenoveerde loods te wonen. Zo kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een subtiel accent in een neutrale woonkamer.


Denk hierbij aan een industrieel tafeltje in je zithoek, een glazen vitrinekastje met tijdschriften of een stoere open kast in de keuken voor je servies. Zeg je industrieel interieur, dan zeg je fabriekslampen. Vanwege de enorme hype zijn de lampen dikwijls behoorlijk prijzig, maar er zijn gelukkig ook markten en tweedehandswinkels waar de lampen een stuk betaalbaarder zijn.


Ideeën opdoen voor de woonkamer ? Een nieuwe bank, een andere indeling of een mix van woonstijlen. Hieronder vind je de leukste inspiratie voor de woonkamer. Kies je voor industrieel , Scandinavisch of toch kleurrijk? Bekijk de prachtige beelden, vind de leukste producten en ga aan de slag met onze stylingtips. Wil je dat jouw woonkamer voldoet aan actuele woontrends.


Op deze pagina vind je alle woonkamer inspiratie en woonideeën woonkamer van Woontrendz in een overzicht. Hoogste tijd voor een binnenkijker in onze woonkamer. Op deze kamer ben ik het meest trots, ik ben er écht blij mee. Woonkamer : Scandinavisch meets industrieel Dat je niet persé maar één woonstijl hoeft door te voeren in het huis is logisch, want het combineren van woonstijlen in dezelfde ruimte is helemaal van nu.


Cognac in een industrieel interieur. Vooral de kleur cognac is een kleur die past in een industrieel interieur. Vaak wordt de kleur cognac gebruikt voor een bank of stoel.


Deze kleur is nogal bepalend en prominent in huis. Wist je dat een industrieel tv-meubel kan goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een industriële vitrinekast? Onze interieurstylisten staan voor je klaar bij de Giga Meubel woonwinkels in Soest en in Wommelgem. Kenmerkend zijn beton, staal, leer en hout. Lees hier tips en inspiratie voor jouw industriële woonkamer ! In onze webshop kun je voor elke kamer in huis zoals de woonkamer of babykamer geschikte wanddecoratie bestellen.


In een ruimte met een modern interieur vormt dit een goed contrast. Daarnaast vind je wanddecoraties van populaire interieurmerken. Maar ook in een klassiek of brocante interieur komen industriele lampen helemaal tot zijn recht.


Dit bewijst toch maar weer dat een goed design tijdloos kan zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts