maandag 29 augustus 2016

Badmeubel beton

Badmeubel beton

Hoge Kwaliteit voor Lage Prijzen. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Badkamermeubelen van hout en beton , op maat gemaakt. Bij alle badkamermeubels met een betonnen wastafel is de onderkast gemaakt van hout, om precies te zijn MDF. Dit is een mooi zwevend strak badmeubel gemaakt van eiken hout. Het eiken badmeubel is er ook staand te verkrijgen ipv zwevend. De twee ruime wasbassins bieden u volop gemak en badkamercomfort.


Geen wachtrijen meer bij het drukkere gezin. De bassins zijn verzonken in het badmeubel en vormen een smaakvol geheel. Met maar liefst zes uitschuifbare lades geeft de Phoenix uw badkamer plotsklaps een zee aan ruimte. U heeft al uw spullen direct binnen handbereik. Impregneren of coaten van een betonnen wastafel is noodzakelijk ter bescherming tegen vlekken en zuren.


Bij impregneren wordt de beschermende vloeistof in het beton opgenomen. Hierdoor behoudt de wastafel de oorspronkelijke uitstraling van beton. Bij coating wordt een beschermende laag op het beton aangebracht.


Badmeubel beton wagonplank staal uw eigen ontwerp op maat! Wij ontwerpen en vervaardigen allerlei meubelen van hout en beton , voor badkamer, woonkamer, terras tot zelfs een bed van beton. Deze website, wastafelvanbeton. Op zoek naar een goedkoop badkamermeubel?


Badmeubel beton

Badplaats heeft een ruim aanbod badkamermeubels, complete sets met zijkasten. Bekijk hier onze aanbiedingen! Waarom een Thebalux badmeubel ? Een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel vandaag jouw Natuurstenen Wastafelzuil nog bij Teakea!


Het badkamermeubel heeft een ruime polystone wastafel met mooie ronde vormen. Het badmeubel Talis Staand is ook nog in vele andere. Dit product kan verzonden worden door Sanitairkamer. Bij Megadump vindt u alles wat u nodig heeft voor uw badkamer, van kranen en badkamermeubelen tot douches, baden en badkamertegels.


Badmeubel beton

Op maat gemaakt keukens badmeubels tafels wasbakken met beton of natuursteen look! Een dubbele wasbak draagt bij aan het gevoel van luxe en comfort. Veelgebruikt zijn verschillende uitsparingen, zoals vierkant, half rond of schuinaflopend. Heeft u zelf creatieve ideeën, wij gaan graag de uitdaging aan.


Voor een strakke en luxueuze uitstraling kiest u voor een zwevende wastafel van beton in uw badkamer. Solid X badmeubel 200cm breed met lades mat wit en spiegel Thin Line. Zo heeft u een mooi badmeubel met wastafel met daarbij een spiegelkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts