dinsdag 9 augustus 2016

Hoge bloembakken voor buiten

Opzoek naar een nieuwe bloembak voor in de tuin of op het balkon? De bloembakken zijn uit te breiden met diverse opties én je kunt je eigen kleur kiezen. Bloembakken online bij LIDL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online.

Ontdek ons unieke assortiment bloempotten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. In plantenbakken en bloembakken kun je leuk planten combineren. Geef een goede bodem aan je plantenbak.


Een hoge plantenbak kun je eerst opvullen met hydrokorrels, dit bespaart je aarde! Combineer verschillende soorten planten met verschillende hoogtes of vul je bloembak juist geheel met mooie bloeiers.

Vooral met hoge plantenbakken van kunststof is het ook nog zo makkelijk. Ze zijn lichter, sterker en voordeliger dan plantenbakken gemaakt van bijvoorbeeld polyester of steen. Wij hebben een grote collectie hoge plantenbakken voor binnen en buiten voor aantrekkelijke prijzen. Je hebt de keuze uit hoge conische en rechthoekige plantenbakken met.


Plantenbakken maken je tuin! Er bestaan daarom speciale plantenbakken voor buiten. Er is keuze zat, zo heb je langwerpige, hoge en vierkante plantenbakken en plantenbakken van hout, kunststof, polyester en metaal. Daarnaast zijn er ook plantenbakken voor buiten met wieltjes. Kies de sfeer die jij wil!


Geef je buitenplaats een moderne uitstraling met een strak vormgegeven vierkanten bloembak van keramiek. Deze eigentijdse plantenbak is bestand tegen vorst, regen en wind. Je kunt hem dus zelfs in de winter buiten laten staan. Heb jij liever een landelijke tuin?


Smalle en hoge plantenbakken zijn bij uitstek geschikt om bij de ingang van een hotel, restaurant of winkel te zetten. Een hoge bloempot neemt weinig ruimte in, maar valt door de hoogte toch op.

Deze BALCONERA Color ALL-IN-ONE plantenbak van LECHUZA is ideaal voor het toevoegen van wat groen of bloeiende planten aan je balkon. Deze alles-in-één-set bestaat hoofdzakelijk uit een elegante, hoogwaardige kunststof plantenbak die specifiek ontworpen is om eenvoudig en veilig aan elke balustrade bevestigd te worden. Betonnen bloembakken worden vaak gekocht, maar je kan kiezen uit allerlei materialen en vormen.


Een verticale bloembak is momenteel heel trendy. Deze bakken hang je ergens aan op en nemen daardoor bijna geen ruimte in. Let op er zijn ook bloembakken die alleen voor binnen of voor buiten gebruikt kunnen worden. Koop bloembakken voor je tuin, terras of balkon, nieuw en tweedehands.


Diverse modellen, maten en kleuren. Het vlechtwerk en het aluminium frame zorgen voor een onderhoudsvrij gemak. Inclusief binnenzak en afwateringsgat. KwaliteitDe buitenmeubelen van ITG-outdoor zijn samengestel.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Bestel vertrouwd en voordelig online! Op deze pagina vindt u hoge plantenbakken voor buiten.


Ons assortiment bevat vazen van verschillende merken als Artstone, Capi en TS. Van platte bloembakken tot hoge bloembakken. Bij de polyester bloembakken hebben we zelfs organisch vormgegeven bloembakken. Wij leveren vele kleuren plantenbakken. Met name voor de Polyester (hoogglans of mat) en Aluminium bloembakken is het mogelijk om voor kleuren te kiezen.


Zoek je een grote of hoge rechthoekige of ronde plantenbak voor buiten ? De keuze voor je plantenbakken hangt van een heleboel dingen af. Waarvoor gebruik je ze, hoe groot is je tuin, welke planten zet je erin? Bekijk hier op een rijtje welke keuzes er zijn, zo wordt beslissen een stuk makkelijker! Voor creaties waarbij je gebruik maakt van maar één vaas, vind ik het mooi om een ondoorzichtige vaas te nemen met een relatief grote opening (zoals urnen, kommen, soepterrines of schalen met voet) in plaats van de meer gebruikelijke hoge vazen met smalle openingen.


Voor elke stijl heeft GAMMA een ruim aanbod bloempotten en plantenbakken in diverse groottes, kleuren en vormen zoals een kubus, ronde of rechthoekige plantenbak. Ook verschillende materialen als hout, antraciet, steen, cement of beton bieden je de mogelijkheid om alle tuininrichting te vinden die aansluit bij je bestaand tuinontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts