woensdag 31 augustus 2016

Frescolori kleuren

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Een product dat net zo individueel is als de vereisten voor hoogwaardig, expressief en duurzaam interieurontwerp. Kies gewoon uw favoriete kleur uit een kleurenkaart van uw applicateur of interieurarchitect.


De bijna onbeperkte kleurmogelijkheden van het product biedt een ongelooflijke ontwerpvrijheid! We hebben een kleurencollectie samengesteld van de meest populaire structuren. Frescolori is een kalkpleister die uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Door het gebruik van de eerste klasse grondstoffen waaronder kalk, marmerpoeders en granulaten, is hierdoor een grote diversiteit aan structuren en kleuren te creëren.


De kalkpleister is in bijna alle kleuren leverbaar. Elegante en luxe sierpleister voor de wanden in je huis! Bekijk meer ideeën over Wanden, Kleuren en Italiaans. In de Kwabo showroom zijn de wanden met deze verschillende structuren afgewerkt, zodat u de juiste keuze kunt maken.


Frescolori kleuren

Het product is in bijna elke kleur leverbaar. De gekozen korrelgrofte in combinatie met de gekozen applicatie leiden tot een heel bijzonder resultaat. Van Italiaans pleisterwerk tot stoere betonlook. Vanzelfsprekend in bijna iedere denkbare kleur. Op het moment zijn er verschillende structuren te verkrijgen.


Kalk in zijn pure vorm en kleur. De unieke betonlook zorgt voor een stedelijk loftgevoel. De RAL Classic kleurenwaaier is een handig coderingssysteem om verfkleuren en coatingkleuring te duiden. Dit systeem wordt al meer dan jaar gebruikt en dat is niet voor niks! Met 2kleuren is deze waaier zeer compleet te noemen en vind je altijd wel een kleur die geschikt is voor jouw buiten- of binnenwerk!


Frescolori kleuren

Het fijne van frescolori is deze variant van speciaal stucwerk in diverse soorten kleuren aan te brengen is. Hierdoor sluit het altijd goed aan in uw woning. Uw hoeft dus niet uw complete woning of inboedel aan te passen wanneer u ervoor kiest om frescolori aan te brengen in uw woning. Door het natuurlijke en eigentijdse karakter is frescolori zeer geschikt voor een chique afwerking voor wanden en muren.


De veelvoud aan structuur, kleur en afwerkingen, maakt frescolori echt uniek in zijn soort. Waarom de woonkamer behangen? Met enkele basis-applicaties kan een heel breed scala aan totaal verschillende decoratieve afwerkingen,structuren en kleuren gerealiseerd worden. De FRESCOLORI oppervlakken bestaan uit vijf gebruiksklare gronderingen, die zich onderscheiden door verschillende korrelgrootte. Dat resulteert in een groot aantal oppervlakken, die bovendien in lagen kunnen worden gecombineerd en zo honderden geraffineerde structuren opleveren.


Frescolori kleuren

Door de verwerkings‐ en producteigenschappen zal deze kleur altijd gemelleerd zijn, wanden komen tot leven. De vier groftes zorgen ieder voor een andere uitstraling en dus voor een andere sfeer. Bovendien is betonlook in alle kleuren leverbaar en uitstekend toepasbaar in natte ruimtes zoals badkamers, toilets en keukens. Van klassiek, landelijk of romantisch tot zakelijk, retro, design of trendy.


Pure, robuuste en authentieke betonlook. Het is echter een dunne stuclaag. Daardoor is deze afwerking lichter en goedkoper dan traditionele betonplaten.


Frescolori kleuren

Betonlook past in diverse interieurstijlen. Deze betonlook is uitermate goed geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers, toilet en keukens. Het kan ook aangebracht worden op badkamermeubelen, op de ombouw van baden en wastafels.


Door de natuurlijke uitstraling van Tadelakt en de vele kleuren waaruit je kan kiezen, krijgt je badkamer of keuken een sfeervolle Zuid-Europese tint met Griekse, Italiaanse of Marokkaanse trekjes. De betonstuc is een steengruis dat wordt op kleur gebracht door toevoeging van kleurpigmenten. De vele kleuren van de diverse beton stuc producenten bestaat over het betonstuc wand kleuralgemeen uit natuurlijke ingetogen kleuren met een steenachtige tinten zoals graniet en rivierklei.


Er zijn ook vele betonkleuren zoals grijstonen te verkrijgen. Bekijk dan onze prachtige waaiers en selecteer je favoriete kleur in eèn van onze professionele verven. Met de nieuwste mengmachines en de grootste kleurenselectie mengen wij met de grootste zorg je professionele product in al meer dan 40.


Zelfs de kleuren van de grote bouwmarkten zijn hierdoor ook leverbaar in onze professionele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts