vrijdag 19 augustus 2016

Lamellen verticaal stof

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout. Bekijk het gehele assortiment lamellen.


Of bezoek één van onze winkels.

Goedkoper Dan In De Winkel. Specialistisch advies nodig? Stoffen lamellen in uni kleuren zonder dessins of motieven. De verticale lamellen zijn 89mm breed. Ideaal als raamdecoratie voor in de huiskamer, studeerkamer of de slaapkamer.


Onze uni stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Beiden hebben hun eigen voordelen. De PVC lamellen zijn eenvoudig schoon te maken.

De stoffen lamellen geven weer een zachtere uitstraling in je interieur. Ook filteren de stoffen lamellen het licht op het moment dat ze gesloten zijn. Bij PVC lamellen is dit anders: dicht is dicht. Ze werken dus verduisterend.


Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden. Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine. Het lamellen assortiment van aluminium, pvc en stof is verkrijgbaar in lamelbreedtes van millimeter en 1millimeter.


Lamellen kopen: webshop en bouwmarkt. In verband met een verhoogd risico op schade tijdens het transport, leveren wij onze Budget verticale jaloezieën tot een maximale breedte van 2. Ze hebben een strakke en tijdloze uitstraling. Perfect wanneer je van een modern en trendy interieur houdt. Doordat de lamellen verticaal hangen kunnen stof en vuil zich niet verzamelen op de lamel.


Hierdoor hoef je deze zelden schoon te maken. De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.


Losse stoffen lamellen bestellen, voor als u de rails al heeft.

Keuze uit een zeer ruim assortiment stoffen en textiel lamellen. Uitgevoerd in effen kleuren, zonder. Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één.


De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Voor 20:uur bestel vandaag nog verzonden. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Gratis stofstalen service. Bezorging waar en wanneer je wilt. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit.


Het verschil is dat lamellen in de lengte geopend worden en de jaloezieën op horizontale wijze. Verduisterend of lichtdoorlaten alles volledig op maat gemaakt. Het spel van licht en schaduw: open of dicht, verticale jaloezieën, ook lamellen genoem toveren steeds weer afwisselende lichtpatronen met geselecteerde materialen van textiel, aluminium of PVC. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende stoffen met bijzondere coatings, moeilijk ontvlambare stoffen en stoffen voor computerwerkplekken. De maximale hoogte is 3cm.


De lamel heeft een breedte van mm. De kettingbediening kan je naar keuze links of rechts plaatsen. Verticale lamellen zijn gemaakt van lichtdoorlatende uni stoffen. Vaak toepast op kantoren voor projecten. Met lamellen creëer je voldoende privacy.


Met verticale lamellen kun je heel goed de lichtinval bepalen en reguleren. Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn.


Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen? Dan kies je gewoon voor lamellen op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts