woensdag 31 augustus 2016

Novilon vt wonen collectie

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. VTwonen bij Smulderstextiel. Bekijk ons uitgebreide aanbod Collectie.


Op de novilon vloeren uit de vtwonen collectie geldt jaar fabrieksgarantie. Van basic tot stoer en warm. Openingstijden modelwoning Zaterdag 11.

Novilon vtwonen collectie : comfy vloeren. Stijlvol en niet kapot te krijgen. Een echt persoonlijk interieur, dat is het streven. Dat begint natuurlijk al meteen met de vloer. De Marmoleum vtwonen collectie bestaat uit linoleum vloeren met een rustige, aardse en moderne uitstraling.


Grote collectie woonaccessoires hier! Snel thuisbezorgd en gratis retour! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen.

Kies uit 5producten vanaf € 20. Forbo Flooring introduceert samen met vtwonen binnenkort twee nieuwe collecties vloeren. Komt dat zien, komt dat zien, want mooi dat ze zijn! De vloeren worden geïntroduceerd. De VT Wonen collectie is bijzonder veelzijdig.


Uiteraard koopt u deze vloer bij Vloerbedekking Webwinkel met laagste prijsgarantie! Op zoek naar een vtwonen marmoleum vloer? Ontdek de zachte tonen met mooie kleurnuances. Deze collectie van elegant hout, aaibaar grove.


In samenwerking met vt wonen is deze prachtige, eigentijdse en veelzijdige vloerencollectie ontstaan. De vinyl vloeren zijn voorzien van een beschermende en onderhoudsvriendelijke mm antislip toplaag. De diverse dessins maken het tot een ideale basis voor elk interieur. Meest in het oog springen zijn de hele lange planken met authentieke uitstraling en namen als Chocolade, Salmiak, Noga en Toffee.


De collectie staat namelijk helemaal in het teken van industriële elementen. Gemaakt voor een persoonlijk en eigentijds interieur. Jaren vol woonplezier, daar zorgt een Forbo vloer.


Zie ook onze forbo pvc stroken. Pro is een kleurrijke all-over collectie , ideaal voor licht projectmatig en zwaar huishoudelijk gebruik.

En dat kan zomaar jouw interieur zijn, of worden. Stel een vraag Geïnteresseerd ? Het is een bijzondere trendsettende en daardoor unieke collectie geworden die de woning een eigen karakter geeft. Snel en eenvoudig online tapijt bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts