woensdag 17 augustus 2016

Albarello witjes

Bekijk Vakantiepark Albarella en boek voordelig op TUI. Onbezorgd genieten met TUI in Italië! Lees onze vele reviews over Albarella , gelegen in Isola Albarella. Friese witjes zijn stijlvol, heel gemakkelijk aan te brengen en gaan jarenlang mee.


Ze worden handgemaakt volgens receptuur uit de 17e eeuw.

Door de ambachtelijke werkwijze krijgen de witjes een breed scala aan tintnuances, wat uw muur een authentieke uitstraling geeft. Keuze uit veel kleurnuances en gelijk leverbaar. Al generaties lang is Albarello de ambachtelijke Friese tegelmaker met uitzonderlijke kwaliteit. Zowel traditionele tegels als moderne tegels. Dit is een witje met een antieke uitstraling en is gemaakt van andere klei dan de andere witjes.


Bij dit witje beinvloed de klei de kleur van het witje. Deze craquele is niet direct zichtbaar maar wij kunnen dit proces voor u versnellen dit heeft wel een meerprijs van cent per tegel. Albarello specialises in monument restoration and the reproduction of traditional floor, wall and façade tiles.

In addition, we supply custom products, not only due to our high-quality paintwork, but also our unique knowledge of historical materials and production methods. Albarello heeft naast alle aparte designs zoals loodglazuur tegels ook de klassieker onder de wandtegels op de markt gebracht: Keukentegels Albarello Friese Witjes. De Albarello Friese Witjes zijn witte tegels die met met oude recepturen worden gemaakt.


Albarello , gelegen in het Friese Menaldum, is de nieuwste dochteronderneming van Royal Goedewaagen. Een ambachtelijk bedrijf waar zowel de kunst van het tegelmaken als de plateelschilderkunst van generatie op generatie is doorgegeven. Een eeuwenoude traditie die bij Albarello vol enthousiasme en passie wordt uitgeoefend. Zowel klassieke als hedendaagse voorstellingen worden op authentieke wijze door onze ervaren plateelschilders op tegels geschilderd. De glans van witjes met craquelé glazuur is te vergelijken met zijdeglans.


Tegeltableaus worden meestal op witjes met craquelé glazuur geschilder dit vanwege het feit dat de kleuren van het tableau op craquelé glazuur mooier uitkomen. Bekijk Albarella in Rosolina en boek voordelig op TUI. The Frisian ‘ witjes ’, a product which derives from the th century, is traditionally crafted as well in the Albarello factory. Besides that, Albarello offers you the opportunity to be creative and come up with ideas yourself. Ein außergewöhnlich sympathisches Unternehmen mit einem ausgezeichneten Produkt und exzellentem Service und Ausstrahlung.


Tegeltableaus, beschilderde tegels en Hollandse witjes Albarello - Atelier KK Naarden-Vesting. Binnen kleur zijn subtiele schakeringen zichtbaar. Door de schuin weggesneden kanten kunnen de witjes koud gezet worden.


De tegeltableaus van Albarello worden ontworpen en beschilderd door kunstenaars en meesterschilders.

Samen met de vakbekwame majolica- en aardewerkspecialisten van Albarello worden handbeschilderde tegels, tegeltableaus, witjes en vloertegels vervaardigd van ongekende kwaliteit. Dit geeft ze een extra fraaie en authentieke uitstraling. Vanwege mijn werk als tegelzetter kwam ik al vroeg in aanraking met antiek tegelwerk.


In de eerste periode voornamelijk in authentieke panden in de. Deze luik van een geboorte kaartje is gemaakt met onze digitale print techniek op tegels. Prachtig afgemaakt met een baklijstje.


Wil je ook een geboortekaartje op tegels laten maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts