vrijdag 12 augustus 2016

Glas keuken

Vraag Nu Uw Gratis Keuken Magazine aan Heelijk Orienteren en Inspireren! Brugman biedt een grote Keukencollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie! Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Keukenplanner en vind jouw Ideale Keuken.


Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland.

Goedkope keukenachterwanden. Vergelijken doe je op Beslist. Voordelen keuken achterwand van glas. Een glazen keuken achterwand is bestand tegen hoge temperaturen.


Als werkblad en achterwand van keukens. Gehard veiligheidsglas is vijf maal sterker en kan de thermische spanningen van het kookgedeelte dan ook eenvoudig verdragen. Dit glas is uitvoerbaar in vele kleuren en designs.

Doordat een glazen ( keuken ) achterwand geen of minder naden heeft blijft er geen vuil in de naden achter, hierdoor hoeft u nooit meer voegjes te schrobben. Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden. Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast.


Je wilt in de keuken onbezorgt kunnen koken en kunnen rommelen met potten en pannen. Niet ieder glas is daar geschikt voor. Het glas moet tegen een stootje kunnen en tegen hitte. Daarom werken we bij Glasbestellen.


Deze vorm van keuken achterwand design is een originele en moderne manier om uw keukenwand een strak uiterlijk te geven met glas. Gekleurd keukenglas is gehard glas dat wij spuiten in de gewenste kleur en dat geplaatst wordt op de achterwand van een keuken. Glas als achterwand in uw keuken.


Met een glazen keuken achterwand van Keukenglas geef je je keuken een bijzondere uitstraling. De transparante wand kan over de gehele breedte van het aanrecht of bijvoorbeeld alleen onder de afzuigkap geplaatst worden. Al onze glasplaten zijn van gehard veiligheidsglas en hierdoor keer sterker dan ongehard glas.

Vandaag bestel morgen in huis. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Over glazen keuken achterwand bestellen. Het is hierbij erg belangrijk dat u ons de goede maten opgeeft, rekening houdend met uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten.


Je kiest zelf de afmetingen, de vorm, de specifieke afwerking en de kleur van het product. Er is daarnaast de mogelijkheid om rekening te houden met uitsnedes voor bijvoorbeeld wandcontactdozen. Glazen achterwand op maat laten maken. Naast het feit dat glas veel makkelijker schoon te maken is, is vlekinwerking vrijwel onmogelijk. Zo kunt u altijd de kleur kiezen die bij de rest van de keuken past.


Uw glazen keuken achterwand wordt altijd op maat gemaakt. Daarbij houden we rekening met uitsparingen voor bijvoorbeeld stopcontacten, afzuigkap, keukenkasten of lepelrekken. AA Glashandel is de expert op het gebied van glas en glasherstel.


Wij werken zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Uiteraard levert onze glasgroothandel altijd A-kwaliteit producten, bieden wij uitstekende garanties en uiteraard scherpe prijzen. Wordt ik teruggebeld naar aanleiding van een offerteaanvraag voor glas als keuken achterwand?


Is doorzichtig glas zoals normaal glas , draadglas of figuurglas mogelijk? Waarom plaatsen jullie door de gehele keuken hittebestendig glas ? Wat is de levertijd van een glazen keuken achterwand? De hier getoonde glazen keukenachterwand is van 6mm helder gehard veiligheidsglas.


Optioneel zijn voor de montage stuks puntbevestgingen bij te bestellen. Deze komen op ±30mm uit de hoeken van het glas en zorgen dat het glas een stukje van de muur komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts