maandag 22 augustus 2016

Spiegellijst verven

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Daarna verf je de lijst met een spuitbus in één basiskleur, in dit geval zwart. Deze kleur schemert er later, als je de lijst dan heel lichtjes opschuurt, als het ware doorheen. De spuitbus die hier gebruikt werd is van de Action (mat zwart). Na het drogen verf je de lijst in de gewenste kleur (in dit geval Flexa Pure Rich Greige Extra Mat).


Als je als basislaag een zijdeglans verf op waterbasis gebruikt, zoals acrylverf of Lak Soft Silk heb je ongeveer een uur de tijd om te werken. Op krijtverf en andere poreuze ondergronden moet je wat sneller werken. Breng een laagje glaze of glaceermedium aan met een kwast en verdeel dit gelijkmatig in één richting over het oppervlak. Wil jij je Spiegellijst , schilderijlijst, letterkastje of plantenpot een nieuw karakter geven, dan heb je met de decoratieve matte Krijtverf van The Color Collection van Histor het perfecte product in handen.


Histor Krijtverf werkt heel gemakkelijk en kan op verschillende manieren aangebracht worden. Vind de beste selectie spiegellijst verven fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit spiegellijst verven voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Ik verf al mijn fotolijsten regelmatig als ik weer eens een andere kleur wil. Als je ze een beetje opschuurt, dan een primer bij kunststof en dan verven.


Ik doe het gewoon met de kwast. Spuiten verlies je veel te veel verf. Pippi op 14:Spiegellijst verven Hallo, Ik heb een houten spiegellijst in de grondverf op basis van alkydhars gezet en wil het beschilderen met acrylverf (decorfin van talens) en daarna plaatjes op plakken met behangerslijm en als laatste vernissen.


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Zeker als je houdt van brocante en antiek.


De lagen lak, was en verf zorgen dat het meubel een eigen karakter krijgt, zo komt het meubelstuk tot leven. Veel meer karakter dan een nieuw geverfd meubel. Een mooie spiegellijst wordt, vandaag de dag, nog steeds op authentieke wijze gekleurd met (imitatie) bladgoud. Eerst wordt de ondergrond van de lijst gekleurd met een verf , genoemd bolus in de kleur roo geel, groen etc.


Maak zelf een spiegellijst met Decosa strip en mdf plaat. Succes gegarandeerd met deze werkbeschrijving. Een foto van een eetkamer in The Luxe Manor toont een groot rechthoekig stuk van kunstwerk op een nogal platte gouden frame.


Boven op het frame gemonteerd is een goudkleurige decoratief accent-een soort uitgebreide scroll werk regeling. Koop een decoratieve houten accent, verf het om je saaie spiegellijst overeenkomen, en monteer het op de top. Als een spiegel geen mooi frame heeft, kun je ook een soort frame op het glas zelf maken. Op bovenstaande foto is de spiegel eerst in een hoekige vorm gesneden, en daarna beplakt met folie voor de geometrische lijnen. Schuur de bovenste laag af of verf met een fijn schuurpapier.


Wees voorzichtig, vooral het frame is niet gemaakt van massief hout. U wilt de oppervlaktestructuur maar enigszins ruw maken, omdat dit de verf beter hecht. Als u deze stap overslaat, kan de verf in zeer korte tijd schillen, schilferen of barsten. Een spiegel rondom bespuiten met pur schuim ( bouwschuim voor isolatie) en het, als het droog is verven of. Je maakt als het ware een transparante verf of wax was met metaaldeeltjes erin.


Pas wel op met het langdurig door elkaar roeren of blijven kwasten want daarmee raakt het metaalpoeder echt zijn glans kwijt. Gebeurt dat, dan kan je weer wat metaalpoeder op je kwast nemen en dan over de niet gedroogde vernis of was aanbrengen. Stappenplan voor het verven van meubels: reparaties, tips, herkennen van de ondergron schuren, primen, etc.


Een budget keuken make-over in één dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts