woensdag 24 augustus 2016

Badkamermeubel beton

De meubels zijn in vele kleuren, modellen en afmetingen te verkrijgen. De actuele levertijd is: tot weken. Grootste meubel aanbod online! Bankstellen - Bedden - Stoelen. Hoogste Kwaliteit, Laagste Prijs Bij Megadump.


Bestel Nu Of Kom Langs in Wormer! Heeft u een badkamermeubel set gezien in ons assortiment en wilt u deze graag kopen? Dat gaat heel eenvoudig via onze webshop.


Zodra u de gewenste badkamermeubel set heeft bestel gaan wij hier direct mee aan de slag. De wastafel van beton wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Deze set bestaat uit een wastafel, onderkast, twee zijkasten en spiegel. De onderkast is uitgevoerd. Wanneer je op een subtiele manier beton in de ruimte terug wilt laten komen, kun je dit doen door je badkamermeubel een betonlook te geven.


Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een volledig betonnen badkamermeubel. Kies in dit geval voor een lichte kleur op de muur, waardoor het contrast met het betonlook meubel extra. Stijlvolle badkamermeubels waarvan u jaren kunt genieten. Alle badkamermeubelen worden in Nederland geproduceerd.


Een design badmeubel van hoge kwaliteit! Dit product kan verzonden worden door Sanitairkamer. Vanaf € 10verzenden wij zonder extra bezorgkosten. U heeft ook de keuze om het product af. Wilt u een strakke, sobere uitstraling in uw badkamer?


Denkt u dan eens aan een wastafel van beton. RestyleXL maakt badkamermeubels van oud hout, gecombineerd met een betonnen wasbak. Beton verkrijgbaar in licht- en donkergrijs. Zo geeft u uw badkamer de perfecte minimalistische look.


Wasmeubel Chêne Dit is een mooi strak badmeubel gemaakt van eiken hout. Ook verkrijgbaar in steigerhout en diverse kleuren. Hoge Kwaliteit voor Lage Prijzen. Ruime badkamermeubel voorraad. Combineer de wastafels van beton met de onderkasten uit de serie Allure.


Het is mogelijk om de wastafel van beton te leveren met (zonder), (enkel) of (dubbel) kraangaten. Eigenschappen beton Een wastafel van beton is trendy en past zeer goed in vele ontwerpen badkamers. Altijd bijblijven met de nieuwste trends? Een stijlvol badkamermeubel van hout. Denk er bijvoorbeeld aan om een klassieke badkamermeubel in hoogglans wit te kopen of ga voor een badkamermeubel van hout.


De houtlook geeft jouw badkamer een rustgevende look die perfect past bij jouw dagelijkse rustmoment in bad of onder de douche. Het badkamermeubel ziet er dankzij de zwarte betonlook stoer en robuust uit. Perfect als je op zoek bent naar die industriële look en feel voor je badkamer.


In de ochtend is het vaak dringen in de badkamer. Al onze meubels worden speciaal voor u op maat gemaakt. Korte lijnen, duidelijke communicatie, snelle levertijd.


Solidus meubelen, alles van beton. Het kan niet alleen op de vloer worden aangebracht. Het is eveneens mogelijk om een wasbak of badkamermeubel te laten maken uit gepolierd beton. Beton is een sterk, duurzaam en slijtvast materiaal en is makkelijk schoon te houden (naadloze vloer).


Het aanbrengen en afwerken van het beton kan je best overlaten aan een vakbewame polierder. Ontdek en bewaar ideeën over Beton badkamer op Pinterest. Uitgevoerd door Bouwbedrijf Jong uit Beverwijk.


Badkamer in Béton Ciré Pro in de kleur Zijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts